detector.media
13.10.2017 16:49
На каналі «Україна» стартує новий сезон «Історії одного злочину»
На каналі «Україна» стартує новий сезон «Історії одного злочину»
17 жовтня стартує другий сезон проекту власного виробництва телеканалу «Україна» «Історія одного злочину». У новому сезоні глядачам обіцяють ще більше заплутаних та інтригуючих розслідувань, таємниць та неочікуваних сюжетних ліній.

Про це «Детектору медіа» повідомили в прес-службі каналу «Україна».

Кожна серія документального детективу – реальна кримінальна справа, яка розповідає про розкриття конкретного злочину. Глядачі матимуть змогу побачити архівне оперативне відео, фотоматеріали, документи, записи слідчих експериментів, які використовуються в проекті.

«Другий сезон проекту «Історії одного злочину» — це п'ятдесят життєвих реальних історій українців, — розповідає ведуча проекту Олександра Соколовська. — Вони драматичні, зворушливі, часом шокуючі… Дізнавшись подробиці наших історій, я вкотре переконуюсь: людські долі - це те, що завжди чіпляє за душу. Ми відтворюємо в проекті такі ситуації та такі людські метаморфози, про які тільки кіно і знімати. Цей сезон буде захоплюючим!»

Олександра Соколовська 

Експерти проекту - Валерій Кур, Руслан Сушко, Володимир Поліщук - колишні співробітники МВС України, досвідчені слідчі, які брали безпосередню участь в операціях, затримували злодіїв та розкривали складні справи. Вони зможуть професійно пояснити обставини та причини злочину, вибудувати ланцюг подій, дати свою експертну оцінку.

«Історія одного злочину» – це реконструкції гучних злочинів вітчизняної криміналістики. В об'єктиві проекту найзаплутаніші справи нашої країни з часу Незалежності й до сьогодні. 

«Історія одного злочину» - з вівторка по п'ятницю о 16:00 на каналі «Україна».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY