detector.media
13.10.2017 13:48
Канал «Україна» покаже прем'єру художнього фільму «Прощаюся востаннє»
Канал «Україна» покаже прем'єру художнього фільму «Прощаюся востаннє»
У середу, 18 жовтня, о 21:00 на телеканалі «Україна» - прем'єра художнього фільму «Прощаюся востаннє» спільного виробництва телеканалу «Україна» і FILM.UA.

Про це «Детектору Медіа» розповіли в прес-службі каналу «Україна».

Зйомки фільму проходили в Києві і на Київщині в 2017 році.

За сюжетом, спекотного літнього дня Андрій рятує школярку Віру, яка тоне. Віра закохується в свого рятівника, а той бачить в ній лише маленьку сором'язливу дівчинку. Незабаром Андрій їде до міста і одружується зі своєю ровесницею. А у Віри залишаються його малюнки, медальйон і щеня Джим, яке вони разом врятували.

Через роки Віра з незграбної дівчинки перетворилася на успішну і яскраву жінку, відкрила свій бізнес, вийшла заміж. Проте щасливою так і не стала. Одного разу Віра зустрічає Андрія у ветклініці, але не зізнається, що вона – та сама Віра. Однак незабаром проблеми з бізнесом і зрада чоловіка руйнують її налагоджене життя. І в скрутну хвилину, як і багато років тому, Андрій приходить їй на допомогу.

«Проект мені дорогий і цікавий закладеною в ньому ідеєю щастя, яке іноді здається недосяжним, але якщо вірити і чекати, ти обов'язково отримаєш те, що хочеш. Мені подобається цілеспрямованість моєї героїні, те, що вона всього може досягти самостійно, імпонує її віра в щасливе майбутнє», – зазначає виконавиця ролі дорослої Віри Ксенія Роменкова.

У фільмі також зіграли: Валерія Ходос, Костянтин Самоуков, Андрій Федінчик, Міла Сивацька, Марія Трепікова, Інна Капінос, Людмила Ардельян, Олександра Польгуй, Ігор Петрусенко, Ніна Антонова, Андрій Романій та інші

Режисер: Андрій Черних

Продюсер: Віктор Мирський, Наталя Стрибук, Ірина Черняк, Олена Малкова, Тетяна Носенко. Оператор: Олексій Ламах.

Нагадаємо, у суботу, 14 жовтня, о 18:10 телеканал «Україна» покаже прем'єру чотирисерійної стрічки «Ноти кохання» виробництва компанії Star Media - історію про те, як двоє дітей беруться влаштовувати долі своїх батьків.

Фото: канал «Україна»  

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY