detector.media
12.10.2017 18:11
На НЛО TV відбудеться прем'єра ситкому «СуперКопи-3» українською мовою
На НЛО TV відбудеться прем'єра ситкому «СуперКопи-3» українською мовою
16 жовтня на телеканалі НЛО TV стартує третій сезон ситкому «СуперКопи». Новий сезон проекту виходить українською мовою.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

«СуперКопи-3» виходитимуть в ефірі з понеділка по п'ятницю о 20.30.

У новому сезоні глядачі побачать нові події у відділку поліції під керівництвом Георгія Багратіоновича Маміашвілі, який поспішає приймати нові виклики.

Віту і Андрія Марчуків, Олександра Кудрю і Марію Тарнавську, Гліба Ослянського і Степана Баранова, Володимира Цопу, Олесю Носик і Антона Шереметьєва очікують погоні, боротьба з наркомафією, ловля «на живця» і навіть справжнє «англійське вбивство». Крім іншого, копи продовжать розбиратися в особистих стосунках і виплутуватися з комічних ситуацій.

«Ми самі з нетерпінням чекаємо на прем'єру третього сезону "СуперКопів", адже вклали в нього навіть більше, ніж могли. Збільшили авторську групу, залучили нових акторів другого плану, посилили динаміку серіалу вдвічі.

Нові сезони виходитимуть українською мовою. Тому що, по-перше, ми завжди мріяли це зробити, а по-друге, українська мова для гумору підходить набагато краще. Тепер абсолютно всі у нас розмовляють українською. Причому моєму персонажу "українсько-грузинськомовний" суржик дався на подив легко!

Очікую, що глядачеві сподобаються наші поліцейські історії з підвищеною щільністю гумору, красивими і динамічними кадрами і незвичайними сценарними ходами», – сказав генеральний продюсер і актор Андрій Бурим.

Продюсери проекту - Андрій Бурим, В'ячеслав Дергачов. Режисер - Олександр Богданенко.

Нагадаємо, у травні на телеканалі НЛО TV розпочалися зйомки нових 60 серій ситкому «СуперКопи» - третього і червертого сезонів.

«СуперКопи» – це історія, побудована на житті відділку поліції, в якому заправляє  Георгій Багратіонович Маміашвілі (Андрій Бурим). Другий сезон ситкому вийшов на каналі восени 2016 року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY