detector.media
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
12.10.2017 17:29
Нацрада дозволила Nostalgie під управлінням Романа Андрейка змінити програмну концепцію
Нацрада дозволила Nostalgie під управлінням Романа Андрейка змінити програмну концепцію
На минулому засіданні 5 жовтня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення затвердила зміни директора, складу редакційної ради та програмної концепції радіостанції Nostalgie (ТОВ «ТРК “Ностальгія”»), яка перейшла в управління радіохолдингу «Люкс».

Директором радіо Nostalgie замість Зоряни Романюк став Роман Андрейко. Редакційна рада зменшилася до двох осіб, до неї увійшли Роман Андрейко та продюсер і ведучий «Люкс ФМ» Євген Фешак.

У програмній концепції формат Nostalgie змінився з розважально-просвітницького на розважально-музичний. Частка інформаційно-аналітичних і публіцистичних програм зменшилася з 1 години 15 хвилин на добу до 30 хвилин на добу, зникли культурно-мистецькі та науково-просвітницькі програми, яких було передбачено 1 година 45 хвилин і 3 години на добу, зникла підбірка музичних творів обсягом 3 години на добу, зникли дитячі програми обсягом 15 хвилин на добу. Натомість зросла частка розважальних і музичних програм з 11 годин 45 хвилин до 16 годин на добу. З програмної концепції також зник іноземний продукт обсягом 3 години на добу, а частка програм власного виробництва збільшилася з 19 до 20 годин на добу.

Нагадаємо, що власник радіостанції Nostalgie не змінився, ним залишається Сергій Горовий – голова правління ПАТ «Київгаз», зять співголови фракції «Опозиційного блоку» Юрія Бойка.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY