detector.media
12.10.2017 15:32
У Запоріжжі вимкнули одну з радіостанцій УМХ
У Запоріжжі вимкнули одну з радіостанцій УМХ
У Запоріжжі вимкнено один з передавачів радіостанції NRJ радіогрупи «Українського медіа холдингу» на частоті 106,2 МГц, у якої завершився строк дії ліцензії.

Про це повідомляють користувачі форуму «Ефірне телебачення та радіомовлення в Україні», також цю інформацію неофіційно підтвердили «Детектору медіа» джерела в Національній раді з питань телебачення і радіомовлення.

Ліцензією на частоту 106,2 МГц у Запоріжжі володіло ПрАТ «Студія “Європозитив”», яке мовить з позивним NRJ. Строк дії ліцензії завершився 26 лютого 2017 року, а 5 жовтня Нацрада відмовила в продовженні її дії. 9 жовтня Нацрада повідомила оператора передавача про необхідність його вимкнення.

Нагадаємо, після рішень Нацради про відмову в продовженні строку дії шести ліцензій п’ятьох радіокомпаній УМХ, які є частинами радіомереж «Авторадіо», «Ретро ФМ» і NRJ, а також унаслідок втрати чинності ліцензії ТОВ «Фірма “Волинь”» (Next-NRJ), звільняються загалом 35 ФМ-частот УМХ. 9 жовтня Нацрада повідомила всіх операторів, які обслуговують передавачі УМХ, про необхідність вимкнення передавачів на цих частотах.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY