detector.media
Детектор медіа
12.10.2017 11:59
PR-директорка «1+1 медіа» разом із сином вестиме нову рубрику «Сніданку з 1+1»
PR-директорка «1+1 медіа» разом із сином вестиме нову рубрику «Сніданку з 1+1»
Світлана Павелецька вдруге спробує розповісти глядачам про книги

Керівник PR-департаменту групи «1+1 медіа» Світлана Павелецька на своїй сторінці в Фейсбуці похвалилася, що відтепер кожного вівторка вона із сином Сашком вестиме рубрику програми «Сніданок з 1+1», присвячену книжкам. Протягом 2 хвилин вони розповідатимуть глядачам, як привчити дітей читати та яку саме літературу.

Світлана також поділилася кумедною розповіддю про зйомки проморолику, під час яких її син після певного дублю зауважив, що вже всі знають, що вона – Свєта, а він – Сашко.

Нагадаємо, що читацька рубрика – не перший досвід Світлани у «Сніданку з 1+1», щоправда, минулого разу ідея з книжковою рубрикою не збирала високих рейтингів.

«Думаю, це можна пояснити тим, що аудиторії, яка читає принаймні статті в інтернеті, простіше. А для тих людей, які взагалі не звикли читати, розповіді про книжки – це щось іншородне, що викликає відторгнення», – коментувала свого часу Павелецька в інтерв’ю ДМ.

Сподіваємося, що за рік аудиторія «Сніданку з 1+1» доросла до книжок і виявить більше ентузіазму в перегляді рубрики про читання.

Фото: скріншот з відео

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY