detector.media
11.10.2017 17:46
12 жовтня - медіасніданок c MRM «Невеликий продакшн в Україні: правила виживання і успіху»
12 жовтня - медіасніданок c MRM «Невеликий продакшн в Україні: правила виживання і успіху»
12 жовтня компанія Media Resources Management запрошує представників медіагалузі на «Медіасніданок з МРМ» за темою «Невеликий продакшн в Україні: правила виживання і успіху».

Заробити ім'я і великі гроші - мета кожного невеликого продакшну. Але в турбулентні часи мрії «про високе» часом відсуваються на задній план, водночас як основною метою стає утриматися на плаву і не прогоріти, адже кризові явища б'ють, в першу чергу, по малому бізнесу. На черговому «Медіасніданку з МРМ» відбудеться розмова з представниками невеликих українських продакшнів про труднощі, з якими вони сьогодні стикаються, і про можливості, які вони бачать перед собою, а також про те, як протоптати заповітну доріжку на канал і які проекти пропонуються сьогодні замовникам.

Модератором виступить головний редактор інформаційно-аналітичних видань Content Report і Media Business Reports Артем Вакалюк.

Імена спікерів: Олександра Лозинська ( «Рога і копита»); Дмитро Сафановський (RunGo Studio); Нана Суханова (Selena Films).

Зустріч відбудеться 12 жовтня о 11. 30 у ресторані RONIN (Київ, вул. Зоологічна 10).

З питань акредитації для преси звертатися: Кальна-Данилюк Олена, ekalnaya@mrm.ua (067) 95-95-016 (акредитація обов'язкова).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY