detector.media
11.10.2017 13:42
Star Media знімає для «України» мелодраму «Доньки-мачухи»
Star Media знімає для «України» мелодраму «Доньки-мачухи»
У Києві кінокомпанія Star Media розпочала зйомки 4-серійної мелодрами «Доньки-мачухи» режисера Дмитра Лактіонова. Прем’єра відбудеться на телеканалі «Україна»

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Мелодрама розповідає про життя 25-річної Ірини, яка не може влаштуватися на роботу за спеціальністю та згодом стає мачухою своєї подруги.

«Це побутова історія, в якій опиняються дві подруги, і яким доведеться пройти через певні інтриги і зраду на шляху до свого щастя. Незважаючи на те, що ми знімаємо в жанрі мелодрами, у фільмі є невелика детективна складова. Найцікавіше, що в історії немає чітко позитивних і негативних героїв. Є персонажі, які потрапили в певні ситуації, і намагаються з них якось вибратися. Іноді вони роблять не дуже правильні вчинки в зв'язку з якимись подіями, але назвати їх поганими героями все ж не можна», – прокоментував продюсер Star Media Артем Доллежаль.

Як повідомляє Star Media, фільм знімають у Києві та Київській області.

Головін ролі виконують Анна Кошмал та Анастасія Чепелюк. Також у серіалі знімаються Сергій Фролов, Дмитро Сова, Влад Никитюк, Світлана Зельбет, Наталя Кленіна та інші. Режисер мелодрами – Дмитро Лактіонов.

«Ситуації як в нашому фільмі, напевно, бувають в житті, сам я знаю схожі історії. Тому глядачам наш фільм повинен сподобатися завдяки якісно написаним сценарієм і характеристикам персонажів. Крім того, на проект зібралися дуже хороші молоді українські актори, які впевнено виконують завдання і буквально з першого знімального дня здружилися. З технічної точки зору складнощів в роботі бути не повинно, більшість драматичних сцен побудовано не на трюках, а на емоціях», – прокоментував пан Лактіонов.

Прем’єра відбудеться на телеканалі «Україна» Про це повідомляє прес-служба компанії.

Нагадаємо. на початку вересня кінокомпанія Star Media розпочала зйомки 16-серійної мелодрами «Подорож до центру душі» про історію, яка відбувалася у 90-ті роки. 

Фото: mediasat.info

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY