detector.media
10.10.2017 09:59
Ольга Сніцарчук пішла з 5-го каналу
Ольга Сніцарчук пішла з 5-го каналу
Журналістка і телеведуча Ольга Сніцарчук звільнилася з 5-го каналу, на якому пропрацювала 13 років. Останні прямі ефіри вона провела в п’ятницю, 6 жовтня.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.

«Маю маленьке оголошення. З сьогоднішнього дня (9 жовтня. – ДМ) не працюю на 5 каналі – в п'ятницю провела свої останні прямі ефіри. Прийшла на Помаранчеву революцію – дякую тодішнім співробітникам за це запрошення) Встигла попрацювати парламентським кором, редактором підсумків, ну і дотепер – ведучою прямих ефірів. 13 років – це дуже багато: облич, сюжетів, прямих включень, скликань, смішних і сумних історій, країн і міст. Але вітер змін кличе далі) Всім цьом-па-па!», – написала пані Сніцарчук.

«Детектор медіа» звернувся до Ольги Сніцарчук із запитаннями про причини звільнення з 5-го каналу та подальші плани. Вона відповіла, що їй нічого додати до того, що написала. А про плани повідомить обов’язково.

Нагадаємо, у травні 2013 року під час мітингу опозиції журналістів Ольгу Сніцарчук і Владислава Соделя побили нападники у спортивних костюмах. Через півроку трьох нападників було засуджено до умовних строків. Одним з нападників, який згодом постав перед судом, був Вадим Тітушко. Від його прізвища пішло слово «тітушки», яким називають найманців, які беруть участь у силових діях та акціях.

Фото: Володимир Гуцаленко, Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY