detector.media
Детектор медіа
«Детектор медіа»
09.10.2017 12:38
Очільниця прес-служби ICTV Тетяна Юрченко перейшла працювати у Dentsu Aegis Network Ukraine
Очільниця прес-служби ICTV Тетяна Юрченко перейшла працювати у Dentsu Aegis Network Ukraine
Тетяна Юрченко, яка керувала прес-службою ICTV останні 2,5 роки, повідомила «Детектору медіа» про звільненння з телеканалу та нове місце роботи

«29 вересня був мій останній день на ICTV. 2,5 роки на каналі стали мегакласним і динамічним досвідом. Залишити улюблений колектив було непростим рішенням, однак життя не стоїть на місці і попереду, я впевнена, буде ще більше цікавих проектів», – розказала пані Юрченко.

«Детектору медіа» вона також повідомила, що з початку жовтня приєдналася до команди Dentsu Aegis Network Ukraine як PR-директор компанії.

«Тепер під моїм керівництвом PR-стратегія не лише холдингу, але й усіх бізнес-структур групи. На ICTV місце керівника прес-служби поки що вакантне. Однак думаю, дуже скоро канал представить нову людину», – зазначила пані Юрченко-Веремчук.

Нагадаємо, днями з телеканалу «Інтер» звільнилася очільниця прес-служби Світлана ЦибаньоваЗ 6 жовтня прес-службою каналу керує Оксана Драгущак, яка до цього працювала на каналі фахівцем зі зв'язків з громадськістю. «Детектору медіа» пані Цибаньова повідомила, що працюватиме на іншому телеканалі.

Раніше посаду начальника відділу зі зв'язків з громадськістю та пресою каналу «Україна» замість Сабіни Аляєвої зайняла Марія Пінчук, яка до цього працювала PR-директором телеканалу «2+2».

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY