detector.media
07.10.2017 12:06
«1+1 медіа» готується запустити канал Paramount Comedy українською мовою - ЗМІ
«1+1 медіа» готується запустити канал Paramount Comedy українською мовою - ЗМІ
Телегрупа «1+1 медіа» готується до запуску української адаптації міжнародного телеканалу американських комедійних серіалів Paramount Comedy. 3 жовтня телеканал з'явився на супутнику Astra 4A. Мовник піднімає сигнал через аплінк «1+1 медіа» в кодованому вигляді (кодування Verimatrix).

Канал доступний в тестовій версії, його зміст невідомий через кодування, але аудіодоріжка підписана «ukr», повідомляє «Медианяня».

Paramount Comedy входить в американську Viacom, дистрибуцією каналів якої (Nickelodeon, Nick Jr) і пулу музичних каналів MTV в Україні займається «1+1 медіа». На відміну від перерахованих каналів Paramount Comedy - це не дубльована російська версія, а окрема повноцінна адаптація для України. Група «1+1 медіа» купила у Viacom ліцензію на запуск каналу в Україні, отримавши права на контент мовника, власними силами займається його програмуванням і переклала серіали мовника на українську мову.

Поки що в «1+1 медіа» не визначилися, який спосіб монетизації вибрати для нового мовника: розвивати Paramount Comedy в платному сегменті або ж за змішаною моделлю - за допомогою дистрибуції і реклами, зазначає «Медианяня». За інформацією видання,  Paramount Comedy можуть запустити замість одного з діючих мовників - канал «Бігуді» або «УНІАН ТБ».  Саме через цю невизначеність група начебто не поспішає отримувати ліцензію в Національній раді з питань телебачення і радіомовлення.

Раніше каналу Paramount Comedy офіційно не було в кабельних мережах України, хоча його російська версія доступна в країнах СНД разом з Nickelodeon, Nick Jr і MTV. До 1 квітня 2012-го канал називався Comedy Central. Телеканал транслює найкращі американські ситкоми, комедійні серіали, шоу, скетчкоми, повнометражні комедії і мультфільми, в тому числі хіти «Друзі», «Клініка», «Як я зустрів вашу маму», «Малкольм у центрі уваги», «Американська сімейка», «Теорія великого вибуху», «Дві з половиною людини», «Бруклін 9-9», «Новенька», «Спільнота» та «Південний Парк». Права на частину цих проектів вже отримали інші українські медіагрупи («Бруклін 9-9» і «Південний Парк» - канал «НЛО ТV», «Друзі» - «Новий канал»).

Paramount Comedy - не перший мовник групи Viacom, який буде адаптований в Україні. У 2007-2012 роках на українському ринку був присутній «MTV Україна» - спочатку як самостійний мовник, а потім як частина групи «Інтер», яка в 2012-му на його місці група запустила телеканал Zoom. Це пояснювалося високою вартістю ліцензії Viacom – за інформацією видання, $2 млн. щорічно.

«Детектор медіа» очікує на коментар групи «1+1 медіа» з приводу запуску каналу Paramount Comedy українською мовою.

Нагадаємо,в інтерв’ю «Детектору медіа» виконавчий директор групи «1+1 медіа» Ярослав Пахольчук розповів, що група веде майже рік розмову з одним із мейджорів про запуск популярного розважального каналу: «Планувався запуск ще наприкінці минулого року, але його було перенесено через законодавчі зміни, зокрема ухвалення закону про мовні квоти. Ми дуже хочемо запустити цей канал у цьому році. Як тільки підпишемо протокол чи договір із мейджором, ми одразу повідомимо. Це буде спільний проект. По бренду ми ще думаємо. Можливо, бренд буде міжнародним, а наповнення буде змішаним».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY