detector.media
06.10.2017 16:56
Канал «Україна» знімає нові фільми — мелодраму «Коли мене полюбиш ти» і ліричну комедію «Курка»
Канал «Україна» знімає нові фільми — мелодраму «Коли мене полюбиш ти» і ліричну комедію «Курка»
Над двома стрічками працює одна творча команда: режисер – Роман Бровко, оператор – Дмитро Юриков.

Про це «Детектору Медіа» повідомили в прес-службі каналу.  

Головний герой стрічки «Коли мене полюбиш ти» – успішний бізнесмен Євген Головченко, який приїжджає зі столиці в маленьке провінційне місто, щоб купити й реорганізувати місцевий завод. Але бізнес швидко відступає на другий план: Євген зустрічає юну красуню Аню та вирішує будь-якою ціною підкорити її серце. Однак усі звичні методи зваблювання на дівчину не діють... Чи зуміє Євген все-таки закохати в себе Аню? І хто вона для нього – черговий приз, який потрібно завоювати, або перше справжнє кохання?

У фільмі знімаються актори Анна Адамович, Андрій Фінягін, Григорій Боковенко, Денис Роднянський, Макар Тихомиров і Слава Соломка.

У центрі сюжету двосерійної ліричної комедії «Курка» – кумедна історія. За безглуздим збігом обставин під одним дахом опиняються... два Миколи Панченки. Обидва вони – музиканти, тільки один – пенсіонер і грає класику, а інший – молодий рок-музикант, який збирає натовпи прихильниць на своїх концертах. Різниця в музичних смаках і побутові негаразди поступово перетворюють тезок й однофамільців у заклятих ворогів. І тут до старшого Панченко приїжджає погостювати його красуня-донька Надя. А молодший Панченко закохується в дівчину, не підозрюючи, хто її батько.

У комедії задіяні актори Дарія Плахтій, Максим Бусел, Сергій Калантай, Борис Барський, Анастасія Цимбалару.

Цікаво, що над двома стрічками працює одна творча команда: режисер – Роман Бровко, оператор – Дмитро Юриков.

«Нам дуже хотілося, щоб події в обох фільмах відбувалися і влітку, і восени, і погода нам поки дозволяє втілювати наш план, – пояснює незвичайне рішення режисер Роман Бровко. – Знімаємо по черзі: 4 дні – комедію, 4 дні – мелодраму, а в цілому на два фільми у нас заплановано 23 знімальні зміни. При тому, що творча група в нас одна, акторські склади – абсолютно різні. Звичайно, це не просто, але ми намагаємося якісно підходити до кожного проекту».

Виробництвом стрічок займається компанія «Паноптикум» на замовлення каналу «Україна». Усі сцени зніматимуть у Києві та Київській області.

Як повідомляв «Детектор Медіа», у вівторок, 10 жовтня, о 21:00 на каналі «Україна» - прем’єра восьмисерійної мелодрами «Балерина». Виробництвом фільму займалась «Українська продакшн студія».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY