detector.media
06.10.2017 10:07
Кіберполіція припинила роботу онлайн-кінотеатру tovideo.net (ФОТО)
Кіберполіція припинила роботу онлайн-кінотеатру tovideo.net (ФОТО)
Працівники відділу протидії злочинам у сфері обігу протиправного контенту і телекомунікацій Департаменту кіберполіції Національної поліції України припинили роботу онлайн-кінотеатру tovideo.net, який працював останні два роки. За даним фактом порозпочате кримінальне провадження

Про це йдеться на сайті Департамент кіберполіції Національної поліції України.

Повідомляється, що інтернет-ресурс здійснював трансляцію та ретрансляцію аудіо та відео творів без відповідних документів та дозволів правовласників.

Зазначено також, що за час роботи нелегального онлайн-кінотеатру  правовласникам було завдано  збитків в особливо великому розмірі. Яких саме, не повідомляється.

Поліція за даним фактом розпочала кримінальне провадження за ст. 176 (порушення авторських і суміжних прав) Кримінального кодексу України.

За повідомленням Кіберполіції, вдома у системного адміністратора сайту tovideo.net та в офісному приміщенні дата центру, де знаходилось серверне обладнання, було проведено обшук.

«За результатом, вилучено комп’ютерну техніку та серверне обладнання, які зараз направлені на експертизу. Після проведення результатів цієї експертизи буде вирішено питання щодо оголошення підозри, особам, що здійснювали адміністрування цього інтернет-ресурсу», – повідомляє Кіберполіція.

Нагадаємо, що в середині листопада 2016 року кіберполіція вилучила сервери одного з найбільших онлайн-кінотеатрів FS.to. У поліції зазначали, що за час роботи ресурсу правовласникам було завдано збитків на кілька мільйонів гривень. Розпочато кримінальне провадження за фактом порушення авторського і суміжних прав. Згодом FS.to запрацював на новому домені.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY