detector.media
05.10.2017 11:20
Канал UATV став доступним абонентам одного з регіональних операторів зв'язку в Словаччині
Канал UATV став доступним абонентам одного з регіональних операторів зв'язку в Словаччині
Український телеканал іномовлення UATV (Мультимедійна платформа іномовлення України) з'явився у кабельній мережі одного з найбільших регіональних провайдерів телекомунікаційних послуг Республіки Словаччина ANTIK Telecom.

Про це повідомляє сайт Міністерства інформаційної політики України (МІП).

ANTIK Telecom пропонує понад 250 каналів у пакетах цифрового телебачення, а також більш ніж 200 каналів у пакеті супутникового та Інтернет-телебачення, 40 із яких в HD-якості.

Компанія також надає послуги оптоволоконного та бездротового підключення до мережі Інтернет, супутникового та ІР-телебачення. Окрім обслуговування власної мережі, ANTIK Telecom також пропонує Інтернет-послуги (ОТТ) під брендом SmartTVBox.

Державний секретар МІП Артем Біденко нагадав, що 1 жовтня телеканалу UA TV виповнилося 2 роки з моменту старту в 2015.

«Телеканал іномовлення України крок за кроком збільшує свою присутність у кабельних мережах Західної Європи. Сьогодні це вже словацький оператор, який надає послуги телебачення у 21 місті та більш ніж у 140 селищах і селах східного та південного регіону Словаччини», - сказав Біденко.

Нагадаємо, у червні телеканал іномовлення України UATV став доступним абонентам однієї з найбільших супутникових платформ Польщі «nc+».

У лютому стало відомо, що телеканал UATV, який є частиною Мультимедійної платформи іномовлення України (МПІУ), збільшив свою присутність в інформаційному просторі Болгарії.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY