detector.media
03.10.2017 16:08
RunGo Studio знімає для «2+2» пригодницький детектив «Опер за викликом»
RunGo Studio знімає для «2+2» пригодницький детектив «Опер за викликом»
У Києві розпочалися зйомки 16-ти серійного детективного серіалу «Опер за викликом» режисера Тараса Ткаченка

Про це повідомляє прес-служба «2+2».

Поліцейський детектив «Опер за викликом» розповідає про капітана Артема Трофимова, який займається розкриттям злочинів та згодом стає опером-консультантом Департаменту кримінальної розвідки.

«Ми прагнули створити серіал з сильним харизматичним героєм, котрий потрапляє у найнеочікуваніші і найнебезпечніші ситуації, але з гідністю знаходить вихід.  Дуже хочеться, щоб наш герой був схожий на таких метрів жанру, як Сільвестр Сталлоне та Арнольд Шварценеггер, тому що нам потрібні власні герої. Артем Трофимов – це такий собі «український Джеймс Бонд». Він – «агент під прикриттям», легкий, іронічний, але водночас смертельно небезпечний. Фанати «Бондіани» легко помітять цитати та відсилки до знаменитої кінофраншизи»,  прокоментував головний сценаріст стрічки Андрій Бабик.

У головних ролях знімаються: Павло Вишняков, Слава Красовська, Олександр Ігнатуша, Артем Мартинишин, Олександр Пожарський, Валентина Іщенко. Режисер фільму – Тарас Ткаченко  («Гніздо горлиці», «Трагічне кохання до зрадливої Нуськи»,«Пересохла земля», «Право на Надію»). Автор ідеї: Андрій Бабик.

Серіал «Опер за викликом» на замовлення «2+2» знімає RunGo Studio. Зйомки проходять у Києві. Прем’єра серіалу відбудеться у новому телевізійному сезоні.

Нагадаємо, 26 вересня на телеканалі «2+2» стартував детективний серіал «Ментівські війни. Київ».

Фото: «2+2»

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY