detector.media
29.09.2017 17:11
Телеканал НЛО TV запускає квест-шоу «4 кімнати»
Телеканал НЛО TV запускає квест-шоу «4 кімнати»
8 жовтня на телеканалі НЛО TV стартує квіз-квест-шоу «4 кімнати» з ведучими Євгеном Галичем - фронтменом гурту O.Torvald, і фітнес-тренеркою Світланою Лучкіною.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Прем’єрний випуск шоу відбудеться в ефірі о 21:00.

«4 Кімнати» – це шоу, в якому дві команди під проводом зіркових капітанів змагаються за перемогу, проходячи випробування в чотирьох різних кімнатах. У спортивній – випробування фізичним навантаженням, в кімнаті «Логіка» на гравців чекає інтелектуальне завдання, в кімнаті «Страх» - подолання фобій, а в квест-кімнаті все вирішить спільна робота. Команда, яка отримає більшу кількість балів, виграє грошовий приз.

«Чому я вирішив стати ведучим «4 кімнат»? Величезні гроші. Величезні гроші все вирішили. А насправді, просто крутий формат, цікавий новий експірієнс. Я все на собі пробую! Спочатку Свєта пробує, як «молодший брат», а потім я. Хоча не все, я іноді дивуюся нашим учасникам: я б не зміг їсти живих тарганів – мені огидно на це навіть дивитися! Але можу сказати, що шоу має бути захопливим, вже самому хочеться подивитися на результат», – сказав Євген Галич.

«Це мій перший досвід як телеведучої і, сподіваюся, не останній. Я просто у захваті від усього, що відбувається на знімальному майданчику! У нашому шоу учасники проявляють розум, кмітливість, безстрашність, чимось схоже на "Форт Буайяр". Мені, до речі, колись пощастило брати участь в цій програмі у Франції в команді з Русланою Лижичко. Тож я не з чуток знаю, як цікаво грати в квест!», - розказала Світлана Лучкіна.

Нагадаємо, на початку 2018 року на телеканалі НЛО TV вийде прем'єра україномовного ситкому про іноземних студентів-медиків – «Куратори», виробництва студії «Мамахохотала».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY