detector.media
28.09.2017 18:32
Редакція єдиного в Калинівці ЗМІ не постраждала від вибухів – журналісти повернулися до роботи
Редакція єдиного в Калинівці ЗМІ не постраждала від вибухів – журналісти повернулися до роботи
Редакція районної газети «Прапор перемоги», яка видається в Калинівці (Вінницька область) не постраждала від вибухів на військових складах. Приміщення редакції лишилося неушкодженим, працівники виїжджали з селища під час евакуації, але вже наступного дня повернулися, щоб висвітлювати актуальні події.

Про це повідомляє прес-служба Національної спілки журналістів України (НСЖУ).

У розмові з головою НСЖУ Сергієм Томіленком головний редактор видання Василь Бабій повідомив, що приміщення редакції лишилося неушкодженим від вибухів. Сьогодні, 28 вересня журналісти газети готували до друку черговий номер «Прапора перемоги».

З друком, як каже редактор, проблем не виникає, бо друкуються газета у Вінниці. Редакцію непокоїть, чи буде вчасно доставлене видання, оскільки поштове відділення зазнало руйнувань.

Голова НСЖУ запропонував газеті підтримку у зв’язку зі складною ситуацією в регіоні.

Наразі в редакції газети працює п’ять осіб, газета має тираж 4300 примірників. На сьогодні газета вже повністю реформована.  Найбільші побоювання в редактора – щодо майбутньої передплати. Більшість передплатників газети  живуть у Калинівці та селі Павлівка, які постраждали від вибухів.

На сьогодні «Прапор перемоги» – єдине районне ЗМІ в Калинівці , в селищі немає свого радіо або телебачення.

Газета «Прапор перемоги» має більш як 80-річну історію. Перший її номер  вийшов у листопаді 1931 року. Перша назва газети «Соцперебудова». Після Другої світової війни газета називалася «Колгоспна правда», «Прапор комунізму», а з початку 1960-х років має теперішню назву – «Прапор перемоги».

Нагадаємо, екстрений аналітичний випуск про події у Калинівському районі вийшов 27 вересня в ефірі вінницького телеканалу «Вінтера» та на інших телеканалах Національної суспільної телерадіокомпанії України.

Фото: РБК-Україна

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY