detector.media
27.09.2017 19:48
16 жовтня – старт медіашколи для журналістів, які висвітлюватимуть реформу децентралізації в Україні
16 жовтня – старт медіашколи для журналістів, які висвітлюватимуть реформу децентралізації в Україні
Академія української преси за сприяння Програми «U-LEAD з Європою» розпочинає масштабний всеукраїнський проект за інформаційної підтримки Національної спілки журналістів України. Проект спрямований на підвищення якості фахового висвітлення реформи децентралізації в Україні.

До участі запрошуються журналісти онлайн- та друкованих ЗМІ, які висвітлюють реформу децентралізації та прагнуть вдосконалити свої знання та вміння, пройшовши навчання в рамках 3-денної «Медіашколи децентралізації для українських регіональних журналістів».

Метою проекту є створення мережі кваліфікованих журналістів, які професійно висвітлюватимуть реформу децентралізації по всій Україні. Медіашкола відбудеться в жовтні 2017 року – березні 2018 року в 24 областях України.

Тренери: Лілія Атнажева, Інна Гадзинська, Віталій Загайний, Олег Конотопцев, Сергій Чернявський та Андрій Юричко.

У жовтні заходи проходитимуть у чотирьох областях України (Львівська, Волинська, Рівненська, Тернопільська). Перевага надаватиметься представникам медіа з цих регіонів.

Дати та місця проведення Медіашколи:  

16-18 жовтня – Львів

16-18 жовтня – Рівне

23-25 жовтня – Луцьк

25-27 жовтня – Тернопіль

Заповнити анкету >>>

Відбір учасників здійснюється на конкурсній основі.

Протягом трьох днів учасники матимуть змогу підвищити рівень знань про реформу та отримати допомогу у створенні професійних матеріалів, що будуть опубліковані в ЗМІ, які вони представляють. Після участі у тренінгу та публікацій журналісти матимуть можливість знову поділитися своїм досвідом. Після завершення проекту роботи журналістів будуть опубліковані у збірнику, присвяченому децентралізації.

Організатори покривають всі витрати на проїзд, харчування та проживання (одномісні номери).

Контактна особа: Юлія Гуза, асистент проектів АУП, (063)14 20 961, info@aup.com.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY