detector.media
27.09.2017 13:58
«Вижити в Україні»: ZIK запускає новий проект про екологію
«Вижити в Україні»: ZIK запускає новий проект про екологію
В ефірі телеканалу ZIK з'явиться нова програма під назвою «Вижити в Україні», головна тема якої – виживання однієї людини й усієї країни в умовах екологічних проблем

Про це повідомили «Детектору Медіа» в прес-службі телеканалу.  

Журналісти каналу покажуть справжню екологічну ситуацію в країні. Допомагатимуть ZIKу відомі люди, які також розуміють, що довкілля – це питання виживання всієї нації.

Ведучими перших випусків нового унікального проекту стали українська співачка, переможниця Євробачення-2004 Руслана й українська театральна та кіноакторка, громадська активістка Римма Зюбіна. Вони на власному прикладі продемонструють глядачам, як складно жити в середовищі винищення природних ресурсів.

Зокрема Руслана відвідала Українські Карпати, а саме гуцульське село Шешори на Івано-Франківщині, де прогресує вирубка та фактичне знищення унікальних карпатських лісів. А Римма Зюбіна дослідила екологічну ситуацію в Маріуполі.

«Ідея проекту – залучити відомих людей до боротьби за природу України, аби показати і високим чинам, і простим українцям, що ця проблема стосується кожного і часу зволікати уже немає», – коментує керівник департаменту програм власного виробництва телеканалу ZIK Ольга Мовчан.

Які шокуючі факти відкриються знімальній групі ZIKу? Де в Україні все ж дотримуються міжнародних екологічних стандартів? Хто ще з українських зірок долучиться до унікального екологічного проекту?

Про це - вже незабаром на телеканалі ZIK.

Як повідомляв «Детектор медіа», в осінньому сезоні проект будівельних розслідувань «ЖитлоБлуд» на телеканалі ZIK розширить географію зйомок: журналісти програми перевірятимуть, як ведуться будівництва не тільки в столиці, але й в інших містах України.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY