detector.media
26.09.2017 16:48
Канал «Україна» покаже прем'єру фільму «Зійде сонце»
Канал «Україна» покаже прем'єру фільму «Зійде сонце»
У суботу, 30 вересня, о 16:20 канал «Україна» покаже прем'єру чотирисерійної мелодрами «Зійде сонце» виробництва компанії «Українська продакшн студія»

Про це повідомили «Детектору Медіа» в прес-службі телеканалу «Україна».

Випускниця медучилища Аня зустрічає кохання всього свого життя – Максима. Але подруга дитинства Макса Віка вважає, що він належить лише їй. Взявши потайки машину батька, Віка хитрістю вмовляє Аню сісти до неї в авто. Отримавши від Ані відмову відступитися від Максима, Віка, щоб залякати дівчину, влаштовує перегони містом.

Унаслідок авто потрапляє в аварію за участю патрульної поліцейської машини, в якій перебуває мама Максима, слідчий Світлана Іванівна Казанцева. Сказавши, що чекає від Максима дитину, Віка штовхає Світлану Іванівну на злочин. Жінка відпускає Віку, а на водійське місце пересаджує непритомну Аню, вважаючи її мертвою...

«Моя героїня – засліплена своїми бажаннями дівчина, яка заплуталася. Вона оголошує війну коханню, – каже виконавиця ролі Віки, актриса Юлія Амелькіна. – Мені її шкода, вона не вміє любити, і не знає, що кохання – це не боротьба, а життя».

За словами режисера Олени Яковлевої, ця картина розповідає про неймовірну силу жіночого кохання, яке може бути руйнівним і надихаючим, жертовним і всепрощаючим.

«У всіх героїнь у нашому фільмі є своя особиста історія кохання, яка знайде відгук у серці кожної глядачки. Тут і перше кохання, і божевільні ревнощі, і уражене материнське самолюбство, і біль від втрати коханої людини, і сліпа любов матері до сина, яка здатна штовхнути на злочин», – розповідає Олена Яковлєва.

У фільмі також знялися Ольга Радчук, Валентин Томусяк, Артем Позняк, Любов Константинова, Віталіна Біблів, Олег Гаас, Катерина Семенова, Віктор Сарайкін, Ірина Мельник та інші актори.

Оператор картини – Василь Бородін. Виробництвом фільму займалася «Українська продакшн студія». Зйомки проходили в Києві та Київській області влітку цього року.

Прем'єра серіалу «Зійде сонце» на каналі «Україна» - в суботу, 30 вересня, о 16:20.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY