detector.media
26.09.2017 10:39
ТРК «Радіо-Ера» стала власністю компанії Dragon Capital
ТРК «Радіо-Ера» стала власністю компанії Dragon Capital
У компанії сподіваються, що радіостанція стане ще одним важливим активом в структурі медіа-власності Dragon Capital

Компанія Dragon Capital завершила операцію з придбання ТРК «Радіо-Ера».

Про це повідомляє «НВ-Бізнес». 

Радіостанція стане ще одним важливим активом в структурі медіа-власності Dragon Capital, яка вже володіє суспільно-політичним журналом Новое Время і однойменним інформаційним інтернет-порталом, йдеться в повідомленні.

«Ми раді, що медіа-портфель компанії поповнився найстарішою розмовною радіостанцією країни з багатою історією, і поки не плануємо революційних змін на радіостанції», - заявив генеральний директор Dragon Capital Томаш Фіала.

Повідомляється також, що найближчим часом новий власник станції планує збільшити інвестиції в технічне оснащення «Радіо Ера FM».

«Ми впевнені, що радійний досвід колективу Ери з одного боку, а digital досвід і журналістська практика редакції «Нового Времени» з іншого дадуть значний синергетичний ефект, - заявив головний редактор НВ Віталій Сич. - Усі три види медіа - радіо, сайт і журнал - можуть допомогти один одному в створенні контенту і взаємному просуванні».

Як писав «Детектор Медіа», у липні 2017 року повідомлялося, що холдинг «Ера Медіа» планує продати «Радіо Ера ФМ» та придбати нові радіостанції. Медіахолдинг «Ера Медіа» повідомив про нову стратегію розвитку, яка передбачає новий формат – інфотейнмента. «Також стратегія передбачає придбання нових радіостанцій і продаж “Ера-FM”», – йшлося у повідомленні прес-служби холдингу.

З 1 червня обов’язки генерального директора радіостанції «Радіо Ера ФМ» виконував перший заступник генерального директора з творчих питань Віталій Дикий. Колишній гендиректор радіо Сергій Коваль звільнився.

Згідно оприлюднених на сайті «Радіо Ера» (ТОВ «Телерадіокомпанія «Радіо-Ера») документів, її кінцевим бенефіціарним власником станом на 31 грудня 2015 року був Антон Сімоненко (90%), власником істотної участі – гендиректор телеканалу «Ера» Ігор Лоташевський (10%). Водночас відкриті джерела пов’язували ці медіакомпанії з народним депутатом Андрієм Деркачем.

Довідка

Dragon Capital - одна з найбільших груп компаній, які працюють в сфері прямих інвестицій і фінансових послуг і надають повний спектр інвестиційно-банківських і брокерських послуг для корпоративних і приватних клієнтів. Компанія заснована в 2000 році в Києві.

Dragon Capital має успішний 15-річний досвід прямих інвестицій в Україні.

Фото: Телеграф

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY