detector.media
25.09.2017 17:37
Повідомлено про підозру зловмисниці, яка напала на журналістку газети «Запорозька січ»
Повідомлено про підозру зловмисниці, яка напала на журналістку газети «Запорозька січ»
Запорізька прокуратура повідомила про підозру зловмисниці, яка напала 1 серпня на журналістку комунального підприємства «Редакція газети “Запорозька Січ”» Тетяну Кучеренко.

Як повідомляв «Детектор медіа», 1 серпня у Запоріжжі стався напад на журналістку газети «Запорізька Січ» Тетяну Кучеренко. Співробітники редакції побачили, що дві жінки за допомогою драбини і спеціального обладнання розклеюють на опорах електропередач і кіосках колишнього КП «Преса» оголошення про автобусні поїздки в Кирилівку, Бердянськ, Харків і Дніпро.

«Журналістка сфотографувала порушників і намагалася взяти у них коментар. У відповідь на адресу співробітниці редакції пішли лайка і погрози. В результаті жінку схопили за волосся, штовхнули і почали бити, потім її облили невідомою рідиною. Фотоапарат і диктофон журналістки намагалися розбити. Зловмисниці встигли втекти з місця події», – повідомляє видання.

Через напад на Тетяну Кучеренко журналісти звернулись до прокурора Запорізької області Валерія Романова.

«Під час брифінгу Генерального прокурора України до прокурора Запорізької області звернулись журналісти з приводу нападу 01.08.2017 на їх колегу з КП "Редакція газети «Запорозька січ»" Тетяну Курченко.

За процесуального керівництва Запорізької місцевої прокуратури №1 розслідування вказаного факту проводилось вже більше місяця. Хід розслідування перебуває на особистому контролі прокурора Запорізької області Валерія Романова.

За його дорученням сьогодні 21.09.2017 повідомлено про підозру жительці міста Запоріжжя О. у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.171 КК України, (перешкоджання законній професійній діяльності журналістів). Вживаються заходи до направлення кримінального провадження до суду», - повідомляє прокуратура.

Нагадаємо, журналісти самі знайшли зловмисницю. Нападники розклеювали оголошення з інформацією про компанію «Основа тур», журналістка знайшла офіційний сайт організації з посиланням на групу в соцмережі. Модераторка групи і виявилася тією самою порушницею.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY