detector.media
25.09.2017 15:16
Телеканал ICTV долучився до благодійної ініціативи на підтримку сімей українських заручників
Телеканал ICTV  долучився до благодійної ініціативи  на підтримку сімей українських заручників
Проект «Факти тижня. Сто хвилин з Оксаною Соколовою» підготував документальний фільм під назвою «Коли повернеться тато?» Автор фільму – Євген Лєсной, продюсер — Оксана Соколова. Прем‘єрний показ відбувся у німецькому місті Макбург і викликав великий резонанс серед європейців

Про це повідомляється на сайті проекту.  

Телеканал ICTV долучився до благодійної ініціативи на підтримку сімей українських заручників, рідні яких наразі потребують не лише матеріальної допомоги, а й  моральної підтримки та розуміння, йдеться в повідомленні.

Члени громадської організації «Берегиня» подружжя Володимир та Олена Жемчугови ініціювали  фотовиставки «Діти війни». Проект «Факти тижня. Сто хвилин з Оксаною Соколовою» підготував  документальний  фільм під назвою «Коли повернеться тато?». Автор фільму – Євген Лєсной, продюсер — Оксана Соколова. Прем‘єрний показ відбувся у німецькому місті Макбург і викликав  великий резонанс серед європейців.

Наприкінці  вересня стартує другий етап: виставки фоторобіт, показ документального фільму та благодійні аукціони, які пройдуть  у найбільших  містах України - Одесі,  Харкові, Львові, Дніпрі.

26 вересня о 18:00 за підтримки  громадських організацій «Берегиня» та «Блакитний птах» акція відбудеться у Києві, на базі  патріотичної ресторації «Піца Ветерано».

Як повідомляв «Детектор Медіа», до 25-річчя мовлення ICTV представив новий логотип та графічне оформлення ефіру під слоганом «Разом краще». Оновлена графіка та логотип з’явилися в ефірі телеканалу 22 вересня.

До 25-річчя мовлення ICTV представить новий логотип та графічне оформлення ефіру під слоганом «Разом краще». Оновлена графіка та логотип з’являться в ефірі телеканалу 22 вересня
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY