detector.media
21.09.2017 19:04
Комітет з питань культури підтримав законопроект щодо проведення гастролів за участі громадян РФ
Комітет  з питань культури підтримав законопроект щодо проведення гастролів за участі громадян РФ
Сьогодні, 21 вересня, відбулось засідання Комітету Верховної Ради з питань культури та духовності, на якому було підтримано проект Закону про внесення змін до Закону України «Про гастрольні заходи в Україні» щодо особливостей проведення гастрольних заходів за участі громадян Росії.

Про це повідомив  віце-прем’єр-міністр В’ячеслав Кириленко у Тwitter.

«Комітет з питань культури ВР підтримав законопроект щодо особливостей проведення гастрольних заходів за участі громадян РФ. Голосування наступного тижня», - написав він.

За інформацією його прес-служби, голосування щодо законопроекту відбудеться у Верховній Раді наступного пленарного тижня.

Нагадаємо, віце-прем'єр-міністр України В'ячеслав Кириленко заявив про необхідність створення реєстру організаторів гастролей і виступів, які запрошують до України виконавців-порушників українського законодавства з Росії.

Він запропонував зобов’язати організаторів концертів попереджати правоохоронні органи про запрошення в Україну російських артистів.

Пізніше віце-прем'єр-міністр В'ячеслав Кириленко заявив, що найближчим часом до парламенту буде внесений законопроект із змінами до Закону «Про гастрольні заходи в Україні», в якому запропоновано окрему статтю «Особливості організації та проведення гастрольних заходів за участю громадян із країни-агресора».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY