detector.media
20.09.2017 18:31
«Гвардія-2» вийде на каналі «2+2» як двосерійний телефільм
«Гвардія-2» вийде на каналі «2+2» як двосерійний телефільм
Прем’єра військово-патріотичної драми «Гвардія-2», присвяченої трагічним подіям 2014 року на Донбасі, відбудеться на телеканалі «2+2» у День захисника України в суботу, 14 жовтня.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Головні ролі у стрічці виконали Олексій Горбунов, Вано Янтбелідзе, Олексій Тритенко, Ахтем Сеїтаблаєв, Дмитро Ступка, Римма Зюбіна, Ольга Матешко, Сергій Романюк та інші.

«Гвардія-2» - це двосерійний телефільм про розвідгрупу із колишніх  добровольців, які захищають українські землі від російської агресії у найпекельніші дні  протистояння на Сході України.

Всі події фільму розгортаються навколо розвідгрупи на чолі з колишнім афганцем з позивним «Дід». Вчорашні новобранці стають професійними розвідниками та йдуть на нове завдання. В минулому – бізнесмен, чемпіонка зі стрільби, вчений-хімік, запорізький слюсар і доброволець з Криму стають досвідченими бійцями, які знають  що таке війна та біль від втрати близьких друзів. З’являється інформація про можливість повномасштабного вторгнення російських військ та підготовку кривавого теракту у прифронтовому місті, який готують окупанти. Команда «Діда» вступає у битву, аби запобігти страшній трагедії серед мирного населення і виявити «крота» – організатора теракту.

Режисер – Олексій Шапарєв, сценарій – Микола Рибалка, оператор – Анатолій Химич. Продюсери – Оксана-Янко Коваленко, Олеся Пазенко, Андрій Корнієнко, Артем Колюбаєв.

Фільм «Гвардія-2» знято за підтримки Національної гвардії України продюсерським центром Praktika Production на замовлення телеканалу «2+2».

Нагадаємо,  «Гвардія» — телесеріал, в основі якого реальні події першої половини 2014 року в Україні. Це історія перших добровольців, які після початку російської агресії першими відгукнулись на заклик записуватись в лави Нацгвардії.

Раніше «Гвардія» була спільним проектом телеканалу «2+2» і компанії «Президент фільм Україна». Зйомки відбувалися взимку 2014-2015 року

Прем’єра перших чотирьох серій серіалу відбулася 23 травня 2015 року в ефірі каналу «2+2».

Рік тому генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко повідомив, що у 2016 році медіагрупа «1+1 медіа» планує розпочати зйомки продовження серіалу «Гвардія».

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY