detector.media
20.09.2017 12:31
Медіашкола при 1+1 медіа святкує чотири роки
У 2013 році 1+1 медіа відкрила власну Вищу Школу Media&Production, аби передаючи реальний досвід групи, давати студентам можливість не тільки чути теорію, а й здобувати практику, тим самим виховуючи нове покоління фахівців медіасфери. За чотири роки Вища Школа підготувала до телесвіту близько 600 випускників, з яких понад 100 є маленькими вихованцями Дитячої медіашколи. На сьогоднішній день вже 74 спеціалісти працюють у медіа і 68 приєдналися до #командинайкращих компанії 1+1 медіа.

Історії успіху випускників Вищої Школи та їх впевнені професійні кроки говорять самі за себе. Нещодавнім прикладом тому єзародження нової зірки на українському ТБ, ведучої програми «Сніданок з 1+1» − Нелі Шовкопляс, яка закінчила курс «Ведуча розважального шоу» і вже відучора, 19 вересня, розпочала ранкові ефіри на телеканалі 1+1.

«Вища Школа Media&Production– це мрія. Мрія покращити стан сучасної освіти за рахунок надання якісних знань нашим студентам, практики на власних сучасних потужностях групи 1+1 медіа, спілкування з викладачами-співробітниками компанії, які постійно вдосконалюються й отримують знання та досвід по всьому світу. А ще – це можливість. Можливість знайти нових працівників із сяючими очима, завдяки яким медіакомпанії в Києві та по всій Україні зможуть втамувати кадровий голод. І це – гордість! За кожного, кого зустрічаєш коридорами та чиї прізвища бачиш в титрах новин, серіалів, фільмів та шоу», − коментує Вікторія Гнап, керівник відділу розвитку та навчання 1+1 медіа.

20 вересня о 19.00 разом з тренерами, випускниками та майбутніми студентами Вища Школа Media&Production відсвяткує 4-річчя своєї діяльності. Відвідати захід, привідкрити двері світу медіа, дізнатися більше про напрямки навчання та познайомитися з командою Вищої Школи зможуть усі охочі. Детальна інформація про зустріч за посиланням.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY