detector.media
18.09.2017 17:33
Мультиплатформовий проект FootballHub запустив власний сайт
Мультиплатформовий проект FootballHub запустив власний сайт
Головний редактор мультиплатформового FootballHub Дмитро Поворознюк повідомив, що проект створив власний сайт. Раніше цей проект групи «1+1 медіа» працював тільки в соціальних мережах.

Про старт нового сайту footballhub.com.ua  Дмитро Поворознюк повідомив у своєму Facebook.

«Друзі, хочу поділитись з вами хорошими новинами. Сьогодні ми відкрили свій новий футбольний сайт. Знайомтесь – footballhub.com.ua. Він працюватиме до кінця вересня в тестовому режимі, тому суворо не критикуйте. Його розробив Артур Карапетян безкоштовно», - повідомив керівник проекту.

За його словами, на footballhub.com.ua не буде традиційних щохвилинних новин. Шеф-редактор також анонсував активну співпрацю із влогерами.

«Розважальна інформація, інтерв’ю, аналітика, тексти наших авторів – ось наш контент. Але найголовніше! Кожен зможе стати автором нашого сайту. Ви можете створювати новини, присилати футбольне аматорське відео з будь-якої частини світу. Ми його будемо обробляти і найцікавіше публікувати на сайті. Найкращі влогери отримають можливість працювати разом з нами», - зазначив Дмитро Поворознюк.

Він також повідомив, що проект розвивається швидкими темпами у соціальних мережах Facebook,  Youtube та  Instagram, де отримав за вісім місяців існування проекту десятки тисяч підписників.

Нагадаємо, 15 лютого група «1+1 медіа» оголосила про запуск нового проекту про футбол для соціальних мереж — FootballHub. На проекті заплановано власне відеовиробництво, онлайн-стріми, огляди від топових блогерів, щоденні ексклюзиви, крім того великий акцент робитиметься на оформленні інформації.

Читайте також на «Детекторі медіа»: «Дмитро Поворознюк про FootballHub: За рік ми зможемо стати лідером серед футбольних пабліків».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY