detector.media
15.09.2017 15:30
Star Media знімає у Києві історію про сучасного Пігмаліона
Star Media знімає у Києві історію про сучасного Пігмаліона
У Києві тривають зйомки чотирисерійної мелодрами «Подаруй мені життя»

Про це розповіли Детектору Медіа в прес-службі Star Media.

У центрі історії - життя самотньої непривабливої 35-річної Валентини, яка безнадійно закохана в свого колегу Стаса. Але одного разу доля дарує їй шанс у вигляді зустрічі з розумним і цілеспрямованим Віктором. Здавалося б, самотні люди могли б стати чудовою парою, але Віктор вирішує стати другом для своєї нової знайомої і допомогти їй завоювати серце неприступного кавалера. На жаль, часу у Віктора на трансформацію Валі не так вже й багато: вердикт лікарів невтішний - виявляється, він сам серйозно хворий...

Більшість локацій підібрано в Києві і області. Архітектурне бюро, в якому працює головна героїня, знімають в реальному бізнес-центрі столиці. «Сіру мишку» грає актриса Фатіма Горбенко, відома за фільмами «Протистояння» і «Мама для Снігуроньки», а героя, в якого вона таємно закохана, - актор Олексій Нагрудний («Свій чужий син», «Хірургія. Територія любові»). Також в серіалі задіяні популярні українські актори Віктор Сарайкін, Алла Мартинюк, Олег Масленников та інші.

«Наша історія злегка перегукується з міфом про Пігмаліона і Галатею, - каже виконавиця головної ролі Фатіма Горбенко. - Тобто мій партнер Олександр Пашков ліпитиме з мене прекрасну жінку, а я для нього залишатимусь недоступною і закритою. На початку історії моя героїня носить безформний одяг пастельних тонів, не користується косметикою, взагалі всіляко не привертає до себе увагу. Не дивлячись на те, що сама я - актриса, мені такий образ «сірої мишки» досить близький. Навіть коли я красиво нафарбована і стильно вдягнена, все одно не відчуваю себе красунею. Тому моя героїня мені близька і зрозуміла і грати її одне задоволення».

«Подивившись цю історію, людина зможе звернути увагу, перш за все, на своє життя, і спробувати щось в ньому змінити на краще, - вважає продюсер Star Media Юрій Мінзянов. - Повірити в себе, знайти нову роботу, зробити те, на що раніше не наважувався. Подібні історії часто зустрічаються в звичайному житті, сценарій створений на основі наших сучасних реалій».

Продюсери: Влад Ряшин, Юрій Мінзянов

Режисер-постановник: Роман Барабаш

Оператор-постановник: Дмитро Гаврилюк

Художник-постановник: Марина Пшеничникова

У ролях: Фатіма Горбенко, Олександр Пашков, Олексій Нагрудний, Діана Розовлян, Віктор Сарайкін, Алла Мартинюк та інші.

Прем'єра серіалу відбудеться на телеканалі «Україна».

Нагадаємо, у вересні Кінокомпанія Star Media розпочала також зйомки 16-серійної мелодрами «Подорож до центру душі» про історію, яка відбувалася у 90-ті роки. Прем’єра теж відбудеться на телеканалі «Україна». Головні героїні мелодрами – дві подруги, долі яких тісно переплітаються на тлі історичних подій в країні – розпаду Радянського Союзу. Дія починається в 1993 році і розгортається протягом чотирьох років.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY