detector.media
14.09.2017 15:41
Нацрада оголошує повторний конкурс на три вільні частоти в зоні АТО
Нацрада оголошує повторний конкурс на три вільні частоти в зоні АТО
Регулятор на своєму засіданні 14 вересня ухвалив рішення про затвердження конкурсних умов і оголошення конкурсу на мовлення з використанням трьох радіоканалів у містах Донеччини

На конкурс будуть виставлені такі частоти: 91,5 МГц у Бахмуті, 102,4 МГц у Костянтинівці і 101,4 МГц у Покровську, обсяг мовлення – 24 години на добу.

Згідно конкурсних умов, у загальному обсязі мовлення не менше ніж 15 відсотків має становити частка соціально важливих програм (інформаційних і соціально-політичних). Також дозволена ретрансляція лише програм суспільного мовлення.

За словами члена Національної ради Сергія Костинського, у конкурсі зможуть взяти участь місцеві мовники, які ще не мають ліцензій і відповідно не можуть отримати дозволи регулятора на тимчасове мовлення на території АТО.

Голова Нацради Юрій Артеменко уточнив, що регулятор не може надати мовнику дозвіл на трансляцію в зоні АТО, якщо той не має ліцензії взагалі.

Як повідомляв «Детектор Медіа», 12 травня Нацрада вирішила оголосити конкурс на вільні дев’ять ФМ-частот у Донецькій і Луганській областях, а також затвердила конкурсні умови. Конкурс було оголошено 17 травня.

23 серпня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення визначила переможців конкурсу на 9 вільних ФМ-частот у Донецькій і Луганській областях. На конкурс подалися лише три претенденти, кожен з них отримав частоти - «Армія FM», «Радіо М» і «Тризуб ФМ».

На три частоти - саме ті, на які сьогодні знову оголошено конкурс (91,5 МГц у Бахмуті Донецької області, 102,4 МГц у Костянтинівці Донецької області, 101,4 МГц у Покровську Донецької області) не було жодного претендента, тож тоді конкурс на них було припинено, а частоти вирішено було виставити на наступні конкурси.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY