detector.media
13.09.2017 17:15
«1+1 медіа» продовжить оренду будівлі в Києві, яку арештував суд у справі «Приватбанку»
«1+1 медіа» продовжить оренду будівлі в Києві, яку арештував суд у справі «Приватбанку»
ТОВ «Поділ-Нерухомість» поінформувало, що арешт судом будівлі по вул. Кирилівській, 23 у Києві, де розташовані офіси «1+1 медіа», не вплине на оренду цих приміщень медіагрупою.

Про це в коментарі «Детектору медіа» повідомила пресс-служба «1+1 медіа».

Як відомо будівля по вул. Кирилівській, 23 у Києві перебуває в якості заставного майна по процедурі рефінансування «Приватбанку».

«З інформації, яку ми маємо від ТОВ «Поділ-Нерухомість» арешт ніяк не впливає на наш статус як орендаря», - повідомила прес-служба «1+1 медіа».

Раніше стало відомо, 4 вересня Печерський районний суд Києва наклав арешт на будівлю ТОВ «Поділ-Нерухомість», де знаходяться офіси медіахолдингу «1+1 медіа», у справі розкрадання коштів у «Приватбанку». Зокрема суд ухвалив клопотання прокурора щодо арешту нежитлових приміщень житло-офісного будинку й підземного паркінгу в Києві на вул.Кирилівська, 23, які належать ТОВ «Поділ-Нерухомість». З 2012 року офіси за цією адресу орендує медіагрупа «1+1 медіа».

Нагадаємо, 6 вересня стало відомо, що у справі про розкрадання коштів у «Приватбанку» Печерський районний суд Києва дозволив слідчому Генеральної прокуратури України здійснити огляд будівлі ТОВ «Поділ Нерухомість», де з 2012 року розташовані офіси «1+1 медіа». У медіагрупі це розцінюють, як спробу тиску.

12 вересня група «1+1 медіа» заявила, що Національний банк України (НБУ) планує до 25 вересня провести відчуження будівлі ТОВ «Поділ-Нерухомість» по вул. Кирилівській, 23 у Києві, де розташовані офіси «1+1 медіа», через те, що ця нерухомість перебуває в якості заставного майна по процедурі рефінансування «Приватбанку». Медіагрупа звернулася до Міністерства внутрішніх справ (МВС) з проханням забезпечити охорону будівлі.

Група «1+1 медіа» стверджує, що наразі від ТОВ «Поділ-Нерухомість» вимагають сплати усю суму кредиту – 4,4 млрд грн. Однак, як зазначають у медіагрупі, оціночна вартість будівлі, відповідно до договору іпотеки, складає 258 млн грн. «1+1 медіа» повідомляє, що медіагрупа сплатила оренду до березня 2018 року та звернулась до НБУ з проханням прояснити ситуацію щодо подальшої оренди. Зазначено, що відповіді ще немає. 

12 вересня НБУ заявив, що не звертався до ТОВ «Поділ Нерухомість» із вимогою звільнити приміщення від орендаря, яким є ТОВ «Телерадіокомпанія «Студія 1+1».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY