detector.media
Детектор медіа
13.09.2017 16:10
Телеведучий іспанського ТБ заради помсти в прямому ефірі порізав сукню колеги
Телеведучий іспанського ТБ заради помсти в прямому ефірі порізав сукню колеги
Користувачі мережі неоднозначно поставилися до такого вимушеного стриптизу

Днями мережею розійшлося відео з фрагментом ефіру одного з іспанських телеканалів, на якому телеведучий Хуан Медіо розрізає на шматки сукню колеги Єви Руїз просто на ній. Телеведуча просить його зупинитися та намагається прикрити оголені ноги, поки її не виводить зі студії асистент.

Відео викликало суперечливі відгуки. Пізніше редактори програми вибачилися перед глядачами у мережі Twitter, заспокоївши всіх, що даний фрагмент – просто жарти між двома ведучими. Свого часу, кажуть, Єва Руїз також порізала ножицями штани Хуана Медіо, щоправда, не на ньому. А кромсаючи ножицями спідницю в ефірі, телеведучий хотів помститися за старий жарт.

Негативно про інцидент висловилася й депутат андалуського парламенту Тереса Родригес. Вона написала, що жарт був зовсім невдалим, адже програму могли бачити діти та вирішити, що таке поводження один з одним це нормально.

Пізніше сама героїня цієї історії Єва Руїз була вимушена стати на захист колеги та пояснити, що насправді була попереджена про розрізання сукні заздалегідь.

Фото: скріншот з відео

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY