detector.media
13.09.2017 10:42
Генпродюсер ZIKу презентує книгу на Форумі видавців у Львові-2017
Генеральний продюсер телеканалу ZIK, ведуча програм «HARD», «Перші другі» та прем'єрного великого політичного ток-шоу «Народ проти» Наташа Влащенко презентує книгу під назвою «Крадіжка або Біле сонце Криму» на Форумі видавців у Львові.

«Коли ми почуємо імена винних в анексії Криму? Чому ніхто із посадових осіб не відповів за це? Адже «відповідальність» завжди має ім’я. Що приховують українські можновладці від свого народу в історії анексії Криму?», – йдеться в анотації до книги.

Російськомовна версія «Крадіжки...» була представлена широкому загалу під час цьогорічного столичного Книжкового арсеналу. Презентація ж книги українською відбудеться в суботу, 16 вересня, в конференц-залі на локації Форуму видавців у Львові (вул. Коперника, 17, старт о 17:00). Одразу після презентації на стенді видавництва «Фоліо» розпочнеться автограф-сесія із авторкою.

Зазначимо, що «Крадіжка або Біле сонце Криму» – не перша проба пера генерального продюсера та ведучої ZIKу. У 2011 році у співавторстві з журналістом Євгеном Мінком Наташа Влащенко видала «Діалоги тварин», де в жартівливій формі розповіла про особливості українського соціуму і медіа. У 2015-му Влащенко разом із блогером Гаріком Корогодським написала книгу «У нас був секс» на вічну тему стосунків жінок та чоловіків.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY