detector.media
12.09.2017 19:16
В Україні стартували зйомки горрора «Мій хлопець – зомбі»
В Україні стартували зйомки горрора «Мій хлопець – зомбі»
Кінопродюсер, генеральний продюсер Star Media Юрій Мінзянов повідомив про початок зйомок комедійного горрора «Мій хлопець – зомбі».

Про це він написав у своєму Facebook. 

«Петро Олексійович, вибачте, але це фільм жахів, жанр горрору, який ви піддали обструкції в своїй недавній промові. Я розумію, що ви мали на увазі зовсім інші жахи... Проте ми почали зйомки захоплюючого комедійного горрора "Мій хлопець - зомбі". Буде весело і страшно», - повідомив Юрій Мінзянов.

Нагадаємо, 7 вересня, виступаючи з посланням до Верховної Ради, Президент Петро Порошенко сказав, що в питанні державної підтримки кінематографа необхідно надавати перевагу кінострічкам патріотичного спрямування, а не фільмам жахів.

«У всьому світі ренесанс фільму жахів, подивіться хоча б нову екранізацію Стівена Кінга "Воно". У цьому році на Канському кінофестивалі, в різних програмах було близько 400 фільмів в жанрі горрор! Так що ми в тренді!», - стверджує Юрій Мінзянов.

Під час зйомок. Праворуч - Юрій Мінзянов

Режисером стрічки «Мій хлопець – зомбі» виступив Артем Хакало.

Нагадаємо, стрічку українського режисера Павла Острикова «Випуск 97» Junior Jury визнало найкращою в категорії короткометражних фільмів 70-го міжнародного кінофестивалю в Локарно (Швейцарія). Продюсер фільму – Юрій Мінзянов.

Фото: Facebook Юрія Мінзянова

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY