detector.media
12.09.2017 17:18
«1+1» запускає новий гумористичний проект «Ігри приколів» від студії «Квартал 95»
«1+1» запускає новий гумористичний проект «Ігри приколів» від студії «Квартал 95»
Студія «Квартал 95» та Drive Production розпочали роботу над новим гумористично-розважальним україномовним шоу «Ігри приколів». Прем’єра проекту на «1+1» відбудеться 29 вересня.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

В новому шоу 11 акторів, зірок «Ліги сміху», гратимуть скетчі на побутові, культурні, соціальні, політичні теми, зрозумілі та близькі глядачам.

У кожному випуску «Ігор приколів» телеглядачі побачать шість скетчів, за допомогою яких творці проекту пропонують подивитися на часом непросту реальність, як на своєрідні ігри приколів. Програма пропонуватиме пародії на відомі телевізійні шоу, інтерпретації музичних хітів, оригінальні номери, присвячені чергам за біометричними паспортами, українським автошляхам, львівському сміттю, футболу та Лізі чемпіонів, «мінімальці 3200 грн», дивовижним екскурсам у світову історію тощо.

Ролі в музичних та ігрових номерах виконають популярні актори «Ліги сміху» Юрій Ткач, Олександр Станкевич, Тарас Стадницький, Андрій Рибак, Олександр Степаненко, Ірина Сопонару, Тетяна Песик, Анастасія Оруджева, Михайло Денісов, Віктор Розовий та Святослав Антіпов.

Ведучий та один з акторів проекту – Ігор Ласточкін, тренер «Ліги сміху», ведучий «Розсміши коміка» та фронтмен команди «Ліги сміху» «Дніпро».

Зйомки проекту проходять в компактному глядацькому залі з двома сценами, на одній з яких демонструються переважно музичні номери, на другий - ігрові скетчі. Декорації, в яких розігруються скетчі, максимально наближені до реальності, що створює ефект повного занурення.

Шоу виходитиме в ефір «1+1» щоп'ятниці.

Нагадаємо, з 23 жовтня на каналі «1+1» стартує продовження серіалу «Слуга народу» виробництва студії «Квартал 95».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY