detector.media
11.09.2017 18:15
Канал ZIK повідомив, якими стрічками починає показ телесеріалів
Канал ZIK повідомив, якими стрічками починає показ телесеріалів
В ефірі телеканалу ZIK в новому осінньому сезоні стартують детективні серіали закордонного виробництва «Мафіоза» (Франція, 2006-2014) та «Пані та пан Медер» (Австралія, 2013). Таким чином канал підтвердив інформацію про початок серіального показу в своєму ефірі.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Прем'єра французького детективу «Мафіоза» – історія про вольову та сильну жінку, якій доведеться тримати під контролем країну і мафію, залишаючись при цьому дружиною і матір'ю дівчинки-підлітка відбудеться на каналі 11 вересня. Свого часу серіал «Мафіоза» був дуже популярний у Польщі. Серіал виходитиме щобудня о 23.00.

«Пані та пан Медер» – комедійний детективний серіал про сімейну пару Чарлі і Ніколу Б'юкенен, у яких досить незвичайний бізнес: вони прибирають місця, де було скоєно злочини. Комедійний детектив «виходитиме в ефірі телеканалу ZIK щонеділі о 23.00 з 17 вересня. 

Нагадаємо, раніше гендиректора медіахолдинг ZIK Ігор Туркевич в інтерв’ю «Детектору медіа» повідомив, що телеканал розпочинає серіальний показ в осінньому сезоні: «Із найближчої перспективи – з нового року готуємо два нових формати, які ще рано анонсувати, але це буде креативно однозначно. В нашому ефірі відповідно до ліцензійних умов з'явилися телесеріали (!), працюємо над освітнім і культурницьким контентом власного виробництва».

Читайте також на «Детекторі медіа»: «Ігор Туркевич, ZIK: Ми розглядали ток-шоу Саакашвілі цілком прагматично».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY