detector.media
11.09.2017 14:26
Демчина судиться з виданням «Новое время» та Шабуніним
Демчина судиться з виданням «Новое время» та Шабуніним
Перший заступник голови СБУ Павло Демчина подав позов до Подільського районного суду Києва на видавничий дім «Медіа-ДК», який видає журнал «Новое время», і главу Центру протидії корупції Віталія Шабуніна

Як повідомляє видання, раніше адвокат пана Димчини скерував до редакції два звернення. В одному він вимагав спростувати опубліковану у статті «Служба беззаконня України. СБУ тисне на бізнес заради особистої вигоди» інформацію про те, що Демчина причетний до утворення монополії компаній, близьких до Віктора Медведчука, на ринку зрідженого газу.

В іншому позові він висловлював претензії до цитати голови Центру протидії корупції Віталія Шабуніна у рамках статті про тиск на антикорупціонерів «Цькування борців з корупцією. Антикорупціонери стали об'єктом переслідувань з боку чиновників і правоохоронців».

Наразі пан Шабунін виступає співвідповідачем за позовом.

Зазначимо, останнім часом проти ЦПК і особисто Віталія Шабуніна ведеться кампанія з дискредитації роботи його організації, і в цілому ГО і окремих депутатів, які намагаються боротися з корупцією. 16 серпня Дніпровський районний суд Києва, який обирав для керівника Центру протидії корупції (ЦПК) Віталія Шабуніна запобіжний захід, відпустивйого під особисте зобов’язання.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY