detector.media
11.09.2017 12:00
Директора Укртелерадіопресінституту оберуть 12 вересня
Директора Укртелерадіопресінституту оберуть 12 вересня
12 вересня об 11:00 в Національному прес-центрі телебачення і радіомовлення України (вул. Хрещатик, 26) відбудеться відкрите засідання з конкурсного відбору на посаду директора Українського інституту підвищення кваліфікації працівників телебачення, радіомовлення і преси (Укртелерадіопресінституту)

Про це повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо.

Вимоги до претендента: громадянство України, володіння державною мовою, вища освiта другого рiвня за ступенем магiстра за галуззю знань «Управлiння та адмiнiстрування» або вища освiта другого рiвня за ступенем магiстра за галуззю знань «Електроніка та телекомунікації», або «Журналістика», або «Культура і мистецтво», стаж роботи на керiвних посадах нижчого рiвня – не менше нiж 5 рокiв.

Наразі на посаду директора Укртелерадіопресінститут претендують три кандидатиГліб Головченко, директор миколаївського Коледжу преси і телебачення, генеральний продюсер телеканалу «ТАК TV»; Сергій Штурхецький, медіа-експерт, доцент кафедри журналістики Національного університету «Острозька академія», і Ярослав Літинський, фахівець, який брав участь у відновленні українського мовлення на Донбасі – зокрема у технічному забезпеченні мовлення Донецької ОДТРК з Краматорська (Донецька область).

Як писав «Детектор медіа», у червні на 68-му році життя помер заслужений журналіст, народний депутат України І, ІІІ і ІV скликання Сергій Правденко, який останні роки очолював Укртелерадіопресінститут.

У серпні Держкомтелерадіо оголосив про проведення відкритого конкурсного відбору на посаду директора Укртелерадіопресінституту.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY