detector.media
08.09.2017 17:40
Контент відеосервісу Megogo став доступний на ігровій приставці PlayStation 4
Контент відеосервісу Megogo став доступний на ігровій приставці PlayStation 4
Міжнародний відеосервіс Megogo вийшов в Україні окремим додатком на ігрової консолі PlayStation 4 (PS4). Власників PS4, зможуть перетворити свою ігрову консоль в домашній медіа центрі переглядати фільми і ТБ.

Про це повідомляє прес-служба відеосервісу.

Доступ до сервісів Megogo отримали власники всіх консолей PlayStation 4. Для його запуску користувачам PS4 необхідно зайти в магазин додатків PlayStation Store і безкоштовно завантажити додаток.

Наразі каталог Megogo містить більше 80 тис. одиниць відео - художні та документальні фільми, мультфільми, серіали, ТБ-програми та шоу, трансляції спортивних і культурних подій.  До того ж, в відеосервісі є понад 160 національних і зарубіжних телеканалів.

Геймери зможуть тепер знайти на  Megogo останні кінотеатральні новинки і шедеври кіно: сервіс уклав контракти з найбільшими студіями - FOX, Universal, SONY, Walt Disney, MGM, Miramax, Warner Brothers, Paramount Pictures, BBC, Euronews, Discovery Communications, Viacom і ін.

Крім того, ТБ-контент представлений в режимі catch-up, що дозволяє українським користувачам Megogo не прив'язуватися строго до графіка ефіру ТБ-каналу, а подивитися відео в запису протягом наступних семи днів.

Нагадаємо, американський серіальний канал Fох став доступний українським глядачам на відеосервісі Megogo. Починаючи з 17 липня, платформа включила цей телеканал в підписку.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY