detector.media
08.09.2017 16:49
Музичну дирекцію Прямого каналу очолив екс-продюсер «UА.Першого» Влад Багінський
Музичну дирекцію Прямого каналу очолив екс-продюсер «UА.Першого» Влад Багінський
Влад Багінський, який працював на телеканалі «UА.Перший» музичним продюсером, став керівником музичної дирекції Прямого каналу

Про це повідомляє прес-служба Прямого каналу.

Пан Багінський працюватиме з розважальним проектом «Кухня на колесах» і ток-шоу зі Сніжаною Єгоровою.

«Концертні програми Прямого каналу я планую наповнювати таким чином, щоб їх могла дивитися вся сім'я – люди різного віку, – сказав пан Багінський. – В цих шоу кожен щось знайде для себе. Там будуть і молоді колективи, і метри ... Це буде джазова музика, і романси, і естрадна музика. Все це буде музика для душі ... ».

Крім того, як повідомляє прес-служба, програма альтернативної музики «Арт-клуб», що виходила на «UА.Перший» переходить на Прямий канал.

Нагадаємо, 5 вересня стало відомо, що генеральним директором Прямого каналу замість Олександра Бутка було призначено Євгенію Захарову.

Телеканал «Прямий» стартував в ефірі 24 серпня на базі переформатованого телеканалу Tonis, який навесні змінив власника: його придбав політик і бізнесмен Володимир Макеєнко. Формат каналу – інфотеймент.

На чолі з генеральним продюсером Олексієм Семеновим на каналі працюють: телепродюсер розважальних програм Ілля Ноябрьов (працював разом з паном Семеновим на «Інтері», НТН і Першому національному), телеведучі Матвій Ганапольськийі Євген Кисельов. Також серед раніше заявлених ведучих нового каналу – народний депутат Володимир Ар’єв, арт-критик Костянтин Дорошенко, політолог Пітер Залмаєв, екс-ведуча «Інтера» Юлія Шпачинська, екс-ведуча «2+2» Кароліна АшіонОлександр Лірчук, який вестиме програму «Кримінал», телеведуча і співачка Ольга Горбачова, екс-ведучий «1+1» Анатолій Анатоліч, нова ведуча «Світських хронік» Ірина Ратушна, екс-ведучий телеканалу Tonis Василь Бирзул, колишня ведуча програм 5-го каналу та Першого національного Наталка Фіцич, бізнесмен Андрій Пальчевський, колишня ведуча «Радио Вести» і низки телеканалів Василіса Фролова, колишня ведуча «112 Україна» та NewsOne Світлана Орловська. Наразі Прямий канал веде переговори з телевізійним журналістом і телеведучим Костянтином Грубичем і планує зробити з ним соціальний проект.

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY