detector.media
08.09.2017 13:40
Київська школа економіки та VoxUkraine відкривають Центр економічної журналістики
Київська школа економіки та VoxUkraine відкривають Центр економічної журналістики
У Center for excellence in economic Journalism при КSЕ медійники зможуть отримати актуальні знання з економіки, роботі з даними, корпоративних фінансів тощо

Київська школа економіки та VoxUkraine запрошують на відкриття Центру вдосконалення економічної журналістики, яке відбудеться 13 вересня о 10:00.

«Запрошуємо на презентацію Центру та дискусію про роль медіа в суспільстві. Захід в першу чергу буде цікавий потенційним студентам Центру – журналістам та редакторам, які хочуть підвищити свої економічні знання та навички роботи з даними», - йдеться в повідомленні.

Центр об’єднує чотири напрямки:

Серед спікерів – головний економіст KSE Ілона Сологуб, CEO VoxUkraine Борис Давиденко, головні редактори Liga.net та Interfax-Україна, CEO EdEra Ілля Філіпов та представники партнерів.

«Журналісти неодноразово змінювали хід історії в Україні та світі. Наприклад, Євромайдану, скоріше за все, не було б, якби не журналісти, - наголошують організатори. - Але ЗМІ грають значну роль не лише в революційні часи. Важливіше завдання для них – допомагати країнам еволюціонувати… Ми впевнені, що ЗМІ мають стати «четвертою владою» й в Україні: бути джерелом важливої інформації, формувати порядок денний, контролювати та оцінювати політичні рішення та сприяти економічному розвитку країни».

«Тепер будь-який журналіст, що не обділений бажанням рости, може отримати актуальні знання з економіки, роботі з даними, корпоративних фінансів тощо, - написав у своєму Facebook Борис Давиденко. - Center for excellence in economic Journalism при КSЕ - унікальна (не побоюся цього епітета) штука для України, що складається з чотирьох основних напрямків: оффлайн програма з економіки і data analyses, дистанційний курс ПО2 економіці для журналістів, рісерч центру і дискусійний клуб».

Реєстраційна форма: https://goo.gl/nswUEm

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY