detector.media
Мар'яна Олійник
«Детектор медіа»
08.09.2017 11:27
Хто і як будуватиме новий корпус Інституту журналістики у Києві, стане відомо в середині жовтня
Хто і як будуватиме новий корпус Інституту журналістики у Києві, стане відомо в середині жовтня
Нове приміщення мусить відповідати найсучаснішим стандартам будівництва об’єктів освітньої інфраструктури і мати привабливі архітектурні рішення

У Київському національному університеті імені Тараса Шевченка «Детектору Медіа» детальніше розповіли про умови конкурсу з відбору підрядника на капітальне будівництво нового корпусу Інституту журналістики на вулиці Мельникова та про те, якою організатори конкурсу бачать майбутню будівлю.  

Зокрема термін будівництва становитиме 2,5 роки з моменту затвердження проектної документації та/або отримання дозвільної документації. Новий корпус повинен відповідати найсучаснішим стандартам будівництва об’єктів освітньої інфраструктури, а також сучасним стандартам безпеки і енергозбереження, мати привабливі архітектурні рішення, сучасне інженерне наповнення.

Кількість поверхів з урахуванням цокольного - не менше трьох, загальна площа будівлі мінімум 2400 кв.м;

У новому корпусі будуть передбачені аудиторії на 25 місць.

Переможець конкурсу визначається рішенням Комітету з конкурсних торгів КНУ в 20-денний термін з моменту закінчення строку на подання конкурсних пропозицій. Результати конкурсу оприлюднять на сайті Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Вартість будівництва об’єкта визначається відповідно до затвердженої проектної документації та фактичних видатків підрядника на реалізацію проекту, але не може бути меншою ринкової вартості об’єкта незавершеного будівництва спортивно-оздоровчого комплексу, що перебуває на балансі КНУ, визначеної за результатами незалежної оцінки в сумі 38 377 200 гривень.

Зазначимо, що розмови про новий корпус Інституту журналістики КНУ точаться давно, тож, можливо, цього разу сподівання викладачів, студентів (швидше за все – не нинішніх, а вже майбутніх) і співробітників зрештою виправдаються.     

Нагадаємо, конкурсні пропозиції приймаються до 25 вересня.

На фото: Інститут журналістики КНУ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY