detector.media
07.09.2017 18:47
ZIK запускає масштабне політичне ток-шоу «Народ проти»
ZIK запускає масштабне політичне ток-шоу «Народ проти»
Сказати просто в очі топовому політику все, що про нього думаєш? Великим пальцем однієї руки поставити хрест на кар'єрі чергового популіста у владі? З вересня телеканал ZIK дарує таку можливість своїм глядачам. Новий генеральний продюсер ZIKу Наташа Влащенко запускає інформаційно-політичне інтерактивне ток-шоу з елементами реаліті та екшену під назвою «Народ проти».

«Народ проти» ­– це єдине масштабне політичне ток-шоу в Україні, де ведучою є жінка, а головним учасником – народ.

В основу шоу закладений принцип Колізею. Студія – це своєрідна бійцівська арена з неприхованими емоціями, політичними пристрастями та «забороненими» ударами. Тут команди нині діючих політиків або високопосадовців боротимуться між собою за прихильність глядачів. Тільки на цій арені народ може звільнити народного депутата, міністра і навіть прем’єра. А політикам доведеться не тільки тримати удар, але й виявити неабияку кмітливість.

По завершенню за лаштунками програми учасники коментуватимуть фінальне рішення народу, даватимуть свої оцінки виступам опонентів, аналізуватимуть, чому народ підтримав ту чи іншу команду.

«Ера ток-шоу з довгими самопрезентаціями політиків і одним модератором давно пішла в небуття. Народ прагне шоу, і в ідеалі хоче бачити жорстку боротьбу на рингу, своєрідний Колізей, де він може підняти палець вгору або опустити вниз», – коментує ведуча прем'єрного ток-шоу та генеральний продюсер ZIKу Наташа Влащенко.

Не пропустіть нове масштабне політичне ток-шоу «Народ проти» у новому осінньому сезоні на телеканалі ZIK з 8 вересня щоп’ятниці о 21:30.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY