detector.media
07.09.2017 15:08
Батьки загиблого у ДТП медійника Олексія Курінного потребують допомоги
Батьки загиблого у ДТП медійника Олексія Курінного потребують допомоги
Прощання з Олексієм Курінним відбудеться 8 вересня 2017 року з 11:00 до 12:00 у Будинку кіно (Саксаганського, 6). Похорон – о 14-00 на Південному кладовищі. Сім’я потребує фінансової допомоги

Про це повідомив Олександр Аронець у Facebook.

«Щоб допомогти гідно провести справжнього сина України в його останній шлях (потрібні кошти на поховання) та допомогти його батькам, які виховали таку світлу людину, картка батька в Ощадбанку: 5167 4900 5090 9440 (Курінний Віктор Олексійович)», – написав він.

Як повідомляв «Детектор Медіа», трагедія сталася 6 вересня близько сьомої години ранку в Рокитнівському районі на автодорозі «Київ-Ковель-Ягодин». П'ятеро молодих українських медійників і експертів поверталися з Польщі, де брали участь в українсько-польській конференції «Стратегія співпраці країн Міжмор'я в умовах гібридної війни». 

Попередньо поліцейські з’ясували, що автомобіль «Opel Omega», рухаючись автодорогою поблизу села Масевичі Рокитівського району, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з вантажним автомобілем «DAF» з причепом (лісовоз). Водій легковика і троє пасажирів загинули на місці, четвертий пасажир - Сергій Попов - пізніше помер у лікарні. 

За фактом автокатастрофи, в якій загинули Володимир Карагяур, Олексій Курінний, Олександр Никоноров і Олександр Маслак і був смертельно травмований Сергій Попов, поліція Рівненщини відкрила кримінальне провадження.

За попередньою версією, легковик занесло на великій швидкості на мокрій дорозі, внаслідок чого сталося лобове зіткнення з вантажівкою. Водій лісовоза дивом вцілів, з кабіни його діставали свідки, які проїжджали повз. За словами кореспондента ТСН, чоловік досі не може оговтатись від пережитого.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY