detector.media
07.09.2017 13:06
Державний центр радіочастот на замовлення Нацради прорахує мультиплекс стандарту DVB-T на Одещині
Державний центр радіочастот на замовлення Нацради прорахує мультиплекс стандарту DVB-T на Одещині
Регулятор замовить також прорахунок двох частот на середніх хвилях у Чонгарі для потреб звукового аналогового мовлення

Національна рада України з питань телебачення та радіомовлення замовить в Українського державного центру радіочастот (УДЦР) прорахунок багатоканальної цифрової мережі стандарту DVB-T, зокрема 22 частот в населених пунктах Одеської області.

Таке рішення Нацрада ухвалила на своєму засіданні 7 вересня.

Усі частотні присвоєння – малої потужності: від 0,003 до 1 кВт.

Також регулятор замовить прорахунок двох частот на середніх хвилях у Чонгарі Херсонської області для потреб звукового аналогового мовлення.

Як повідомляв «Детектор Медіа», 17 серпня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення замовила в «Українського державного центру радіочастот» прорахунок двох частот для цифрового мовлення на окупований Крим і перенесення 15 передавачів з окупованого Криму до Чонгара і Чаплинки, а також прорахунок 19 нових ФМ-частот у семи областях.

Нацрада замовила прорахунок двох телевізійних частот у Чонгарі Херсонської області на кордоні з окупованим Кримом – 24 ТВК і 30 ТВК з потужністю передавачів 2 кВт – з метою організації двох додаткових локальних мультиплексів для цифрового ефірного мовлення на територію Криму. Раніше, 27 липня, Нацрада вибрала на конкурсі п’ятьох мовників, які мовитимуть у першому організованому в Чонгарі мультиплексі на 50 ТВК: «UA: Крим», «Чорноморська ТРК», ICTV, 5 канал і Прямий канал.

Нагадаємо, 16 лютого на своєму засіданні Нацрада вирішила залишити без розгляду заяву Одеського обласного радіотелевізійного передавального центру (Одеський ОРТПЦ - підприємство у складі Концерну РРТ) про видачу ліцензії провайдера цифрового ефірного телебачення стандарту DVB-T2.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY