detector.media
06.09.2017 16:45
Канал «Україна» покаже 4-серійну мелодраму «Дитина на мільйон»
Канал «Україна» покаже 4-серійну мелодраму «Дитина на мільйон»
У суботу, 9 вересня, о 16:45 на телеканалі «Україна» - прем’єра 4-серійного мелодраматичного фільму «Дитина на мільйон»

Про це «Детектору Медіа» повідомили в прес-службі телеканалу.  

За сюжетом стрічки, художник-оформлювач Настя мріє всиновити з дитбудинку семирічного Єгора. Але комісії з усиновлення не подобається, що дівчина самотня: чоловік покинув її, коли виявилося, що в Насті майже немає шансів завагітніти. У дитячому будинку Насті дозволяють узяти маленького Єгора додому на одну ніч.

Однак Єгор – не проста дитина: два роки тому хлопчик пережив психологічну травму і перестав говорити. Коли Настя повертає Єгора до дитбудинку, з’ясовується, що за хлопчиком стежать охоронці однієї з в'язниць – Толік і Свистун. Виявляється, маленький Єгор знає, де захований мільйон доларів.

У фільмі знімалися Анастасія Паніна, Андрій Ісаєнко, Сергій Сипливий, Влад Нікітюк Сергій Боряк, Валентин Томусяк, Ігор Тихомиров, Владислав Мамчур, Максим Донець та інші актори.

«Дитина на мільйон» – один із прикладів того, наскільки якісним може бути українське кіно, – коментує головний продюсер департаменту кіно-серіального виробництва телеканалу «Україна» Наталія Стрибук. – У створенні «Дитини» брали участь талановиті люди: сценаристи Дмитро Піхур і Юрій Рябченко придумали дуже яскравих персонажів, яких відправили в подорож за тим самим мільйоном, а режисер Тарас Дудар блискуче втілив все це на екрані».

Режисер стрічки – Тарас Дудар. Оператор – Олексій Назарук. Виробництвом фільму на замовлення каналу «Україна» займалась компанія Mamas Film Production. Зйомки проходили в Києві та Київській області цієї весни та літа.

Як повідомляв «Детектор медіа», кінокомпанія Star Media розпочала зйомки 16-серійної мелодрами «Подорож до центру душі» про історію, яка відбувалася у 90-ті роки. Прем’єра відбудеться на телеканалі «Україна». 

Фото: канал Україна

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY