detector.media
05.09.2017 18:16
Гендиректором Прямого каналу стала Євгенія Захарова
Гендиректором Прямого каналу стала Євгенія Захарова
Генеральним директором Прямого каналу замість Олександра Бутка було призначено Євгенію Захарову. Про це «Детектору медіа» повідомила прес-служба каналу.

«В першу чергу, я хочу подякувати Олександрові Васильовичу Бутку за його роботу. Я знаю, як йому було нелегко багато років утримувати канал в прекрасному стані. Я дуже ціную його високий рівень менеджменту і його людські якості. Але все тече, все змінюється. Час іти далі. Тому... Я радий представити медіагромадськості нового генерального директора Прямого каналу – Євгенію Захарову. Для мене це велика честь і радість – передача керування таким складним творчим колективом, як телеканал, такій професійній людині», - прокоментував власник Прямого каналу Володимир Макеєнко.

«Детектор медіа» звернувся по коментар до Олександра Бутка, але він сказав, що перебуває за кордоном і не може розмовляти.

Нагадаємо, Євгенія Захарова почала працювати на Прямому каналі (тоді ще - Tonis) на початку 2017 року на посаді креативного продюсера. До команди мовника вона приєдналася разом з генеральним продюсером Олексієм Семеновим та телеведучими Євгенієм Кисельовим і Матвієм Ганапольським під час купівлі Володимиром Макеєнком Tonis.

Раніше Євгенія Захарова разом з Олексієм Семеновим працювали на NewsOne, а ще раніше - на каналі «112 Україна».

Олександр Бутко був призначений генеральним директором телеканалу Tonis у вересні 2011 року, після того, як власником каналу перестав бути Володимир Костерін. Тоді Tonis почав вказувати кінцевим бенефіціарним власником громадянина Чехії Петра Зіку, але на ринку канал пов'язували з Олександром Януковичем.

Фото: Павло Шевчук

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY