detector.media
05.09.2017 16:46
Star Media знімає для «України» мелодраму про події 90-х років
Star Media знімає для «України» мелодраму про події 90-х років
Кінокомпанія Star Media розпочала зйомки 16-серійної мелодрами «Подорож до центру душі» про історію, яка відбувалася у 90-ті роки. Прем’єра відбудеться на телеканалі «Україна»

Про це повідомляє прес-служба Star Media.

Головні героїні мелодрами – дві подруги, долі яких тісно переплітаються на тлі історичних подій в країні – розпаду Радянського Союзу. Історія починається в 1993 році і розгортається протягом чотирьох років.

За повідомленням прес-служби компанії, всього на проект заплановано 80 знімальних змін. Основні локації розташовуються в Києві, Білій Церкві та Чернівцях. Спеціально для зйомок кіношники спорудили болото і побудували ринок. Багато буде і цікавих трюків.

«Кіно про 90-ті – це не тільки історії про бандитів, для багатьох – це ще й спогади студентської юності. Дорослої аудиторії наш серіал буде цікавий через ностальгію по свою молодість. А ось представники більш юного покоління зможуть побачити, якими батьки були в їхньому віці. Упевнений, проект вийде якісним і цікавим», – прокоментував новий проект генеральний продюсер Star Media Влад Ряшин.

«Мені здається, що найцікавішим моментом для наших глядачів буде те, як дві абсолютно різні героїні проходять шлях від дівчаток-підлітків до цілком сформованих особистостей, пройшовши через необхідність морального вибору і в любові, і в дружбі. Ну а епоха, яку ми вибрали для цієї історії, непрості 90-ті, диктує додаткові обставини, які загострюють всі події, що відбуваються з нашими Ритою і Вірою», – розказала головний продюсер кіносеріального виробництва телеканалу «Україна» Наталя Стрибук.

Виробництвом мелодрами займається кінокомпанія Star Media. Продюсери –  Влад Ряшин та Олексій Терент’єв. Режисер-постановник – Дмитро Матов.

У ролях знялися: Андрій Аверков, Марія Баєва, Анастасія Іванова, Катерина Семенова, Олександр Робак, Ігор Скрипко, Артем Позняк, Костянтин Корецький, Даниїл Мирешкін, Ольга Радчук та інші.

Нагадаємо, у серпні Star Media розпочала зйомки чотирисерійної мелодрами «Якою вона була» для телеканалу «Україна».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY