detector.media
05.09.2017 14:05
У Держкіно переглянули готовий фільм «Сторожова застава»
У Держкіно переглянули готовий фільм «Сторожова застава»
Кіностудія «Kinorob» представила Державному агентству України з питань кіно готовий фентезі-фільм «Сторожова застава», що став одним із переможців п’ятого конкурсного відбору Держкіно, отримавши державну фінансову підтримку розміром 18,1 млн грн

Про це повідомляє Держкіно.

«Сторожова Застава» є дебютною повнометражною роботою режисера Юрія Ковальова. Продюсери – Єгор Олесов та Юрій Прилипко, сценаристи – Сашко Дерманський, Ярослав Войцешек і Юрій Ковальов. Оператором картини є Юрій Король. Композитори – Владлен Пупков та Сергій Сідоров. Стрічка знята за мотивами книги Володимира Рутківського

Головні ролі у фільмі виконали: Даниіл Каменський, Єва Кошева, Роман Луцький, Олег Волощенко, Олександр Комаров, Георгій Дерев’янський, Слава Красовська, Наталія Сумська, Єржан Нуримбет, Єрболат Тогузаков, Іван Денисенко.

Як повідомляє Держкіно, 12 жовтня «Сторожова застава» вийде у широкий кінотеатральний прокат. Прокатом в Україні займатиметься компанія UFD.

Нагадаємо, «Сторожову заставу» знято за мотивами однойменної книги Володимира Рутківського. Виробництво фільму здійснює кіностудія Kinorob за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Над створенням СGI і VFX ефектів працює українська студія Postmodern, яка входить до складу Film.ua Group. Film.ua Group також займається дистрибуцією стрічки та здійснює піар-супровід.

Співпродюсером першого українського фентезі про супергероїв «Сторожова застава»  став Новий канал. Водночас група StarLightMedia намагатиметься залучити рекламодавців за допомогою продакт-плейсменту.

Раніше Film.ua Group повідомляла про продаж прав на показ «Сторожової застави» до Японії.

У березні представники Film.ua Distribution уклали угоду щодо попереднього продажу всіх прав на повнометражне українське фентезі «Сторожова застава» з дистрибуторською компанією Veera Film&Distribution на територію Індії, а також з дистрибутором  Visicom Surya Gemilang - на території В'єтнаму і Малайзії.

За результатами щорічного American Film Market права на показ фентезі «Сторожова застава» були продані у Китай.

Повнометражний фільм-фентезі Юрія Ковальова «Сторожова застава» вийде в український кінопрокат 12 жовтня 2017 року. Дистриб’ютором фільму стане компанія Ukrainian Film Distribution.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY