detector.media
02.09.2017 21:07
Прикордонники пояснили прес-секретарю партії Саакашвілі порядок зйомок у прикордонному районі
Прикордонники пояснили прес-секретарю партії Саакашвілі порядок зйомок у прикордонному районі
Речник Держприкордонслужби Олег Слободян заявив, що прикордонники не затримували прес-секретаря партії «Руху нових сил» Мар'яну Поштар, а лише «пояснили порядок зйомок у контрольованому прикордонному районі». Сама Мар’яна Поштар повідомила, що її все ж таки затримали, але невдовзі відпустили.

Про це він написав у своєму Facebook. 

«З приводу "затримання" прес-секретаря Руху нових сил Мар'яни Поштар. Відкрию таємницю: ніхто нікого не затримував. Прикордонники виявили поблизу кордону невідому особу, яка несанкціоновано проводила фото та відео зйомку позицій на кордоні. Зараз саме проводяться командно-штабні навчання і подібні посилення позицій відбуваються і на інших ділянках.

Так, військові і прикордонники іноді тренуються. Це - нормально! Громадянці, а нею виявилася Мар'яна Поштар, пояснили порядок зйомок у контрольованому прикордонному районі та попросили на майбутнє узгоджувати свої дії у відповідності до вимог законодавства та Держприкордонслужби. Все!», - написав Олег Слободян.

Водночас у коментарі «Громадському» Мар’яна Поштар заявила, що її затримали на кілька хвилин, але невдовзі, після того як у ситуацію втрутився старший по зміні, відпустили.

Нагадаємо, прес-служба партії «Рух нових сил» заявила, що 2 вересня Мар'яну Поштар, прес-секретаря партії, лідером якої є Міхеїл Саакашвілі, затримали біля кордону України з Польщею. Давид Сакварелідзе також повідомив, що Мар'яну Поштар було затримано через фотографії, які вона зробила поблизу кордону.

Фото: з Facebook Давида Сакварелідзе

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY