detector.media
02.09.2017 17:24
Біля кордону затримали прес-секретаря партії Саакашвілі
Біля кордону затримали прес-секретаря партії Саакашвілі
Сьогодні, 2 вересня, Мар'яну Поштар, прес-секретаря партії «Рух нових сил», лідером якої є Міхеїл Саакашвілі, затримали біля кордону України з Польщею.

Про це повідомляє прес-служба партії у своєму Facebook.

«Кілька хвилин тому прес-секретарку Руху затримали біля кордону з Польщею за те, що вона сфотографувала живий кордон з прикордонників, який нагнали для того, щоб вони не пустили у країну Михайла Саакашвілі», - йдеться в повідомленні.

Водночас Давид Сакварелідзе повідомив, що Мар'яну Поштар було затримано через фотографії, які вона зробила поблизу кордону.

При цьому повідомляється, що  Міхеїл Саакашвілі планує повернутися в Україну через пункт Краковець 10 вересня.

Як повідомляла «Українська правда», у субботу, 2 вересня, було затримано брата екс-президента Грузії, екс-глави Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі Давида Саакашвілі. Пізніше його відпустили з Печерського районного відділу Державної міграційної служби.

Як писав «Детектор медіа», у березні Міхеїл Саакашвілі оголосив, що вестиме політичне ток-шоу «Інша Україна» на каналі ZIK. Тоді прес-секретар пана Саакашвілі Дарина Чиж повідомила «Детектору медіа», що телепроект знімає не канал ZIK, а продакшн «Укрмедіапростір». 

Під час випуску своєї програми 31 травня Саакашвілі звинуватив Рината Ахметова у вимкненні електроенергії в студії, де записується ця програма.

28 червня Міхеїл Саакашвілі написав на своїй сторінці у Facebook про те, що на каналі ZIK вийшла його остання програма.

Пізніше екс-генеральний продюсер каналу Гайгисиз Гелдієв повідомив «Детектору медіа», що ініціатором закриття політичного ток-шоу Міхеїла Саакашвілі «Інша Україна» на телеканалі ZIK виступив телеканал.

Фото: з Facebook Давида Сакварелідзе

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY